Εκτυπώστε τη σελίδα
02-12-2014 15:15

Τριανταφυλλίδης: «Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη από σταρ»

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ιδρυτής του επάθλου Novasports, μίλησε στο volleynews.gr για την χθεσινή εκδήλωση, τόνισε την ανάγκη του ελληνικού βόλεϊ για έναν σταρ, ενώ αναφέρθηκε και στον ΑΟ Θήρας.
Για 13η χρονιά υπάρχει η συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται και δείχνουμε αυτή την σταθερότητα. Ήταν όλα πολύ όμορφα με αρκετές καινοτομίες. Η επιλογή μέσα στα έπαθλα να επιλέγουμε και δύο ομάδες να βραβεύουμε ήταν κάτι το ξεχωριστό. Να είμαστε καλά και του χρόνου να βραβεύσουμε νέες ομάδες, να έχουμε νέες ιδέες, να εμπλουτιστεί ο θεσμός γιατί έχει αγκαλιαστεί κυρίως από τους αθλητές, το κίνητρο που τους δίνει είναι πολύ μεγάλο. Μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων δουλεύει πάνω σε αυτόν τον θεσμό για να έχουμε ιδέες, να τις βάζουμε στο τραπέζι και να φέρουμε αποτέλεσμα. Με νέες εκπλήξεις πιστεύω θα γίνει αυτός ο θεσμός ακόμα πιο δυνατός».

Για τους αθλητές που βραβεύτηκαν και το ξεχωριστό παράδειγμα του ΑΟ Θήρας: «Οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές, το ελληνικό βόλεϊ έχει μεγάλη ανάγκη από σταρ, τους δίνεται αυτή η δυνατότητα στα παιδιά που προβλήθηκαν. Ο ΑΟ Θήρας είναι ένα μεγάλο παράδειγμα ομάδας γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνει πως μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι και μόνο έπαινους μπορούμε να δώσουμε».