1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2012 00:39

Χάνει Αρμενάκη και την... υπομονή του

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για 15 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης αναμένεται να μείνει ο Τόλης Αρμενάκης που υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού στο ματς με την Νίκη Αιγινίου, χάνοντας σημαντικές αναμετρήσεις του δικεφάλου του Βορρά. Παράλληλα η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ ενδεχομένως να σηματοδοτήσει αμέσες εξελίξεις.

 

Ο Αρμενάκης θα χάσει έτσι το εξ' αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, εκείνο της 8ης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Πυλαία, της 9ης στην Σύρο με τον Φοίνικα και ανάλογα την πορεία της αποθεραπείας του θα φανεί αν θα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα επόμενα.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά και την νέα ήττα από την νεοφώτιστη Νίκη Αιγινίου. Να θυμίσουμε την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Άρη, στο ντέρμπι.  Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος βρίσκονταν στο εξωτερικό, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη του ΤΑΠ και το προπονητικό τιμ.

Διαβάστηκε 2348 φορές

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα από την κατηγορία: «Τα κεφάλια κάτω...» »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ