Εκτυπώστε τη σελίδα
24-11-2012 15:10

«Η ...αρρυθμία του Μπέμε» που «δεν κόλλησε ποτέ με την ομάδα»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Πάτρας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα και τη νίκη της ομάδας του. Ο Ελληνας τεχνικός παράλληλα άφησε υπονοούμενα σχετικά με την συνέχεια της συνεργασίας με τον Μπέμε.

«Απόψε ήμασταν πολύ σοβαροί και κάναμε αυτό που έπρεπε. Σοβαροί ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν πήγαμε και τόσο καλά, ωστόσο πρέπει να συνυπολογίσουμε το πολύ βαρύ πρόγραμμα που είχαμε το τελευταίο διήμερο. Δώσαμε έξι αγώνες, τους τέσσερις απ’ αυτούς εκτός έδρας, και ήμασταν τις μισές μέρες σε αεροπλάνα, λεωφορεία και ξενοδοχεία. Πλέον, το πρόγραμμα είναι πιο βατό από την άποψη του χρόνου που μεσολαβεί ανάμεσα στα παιχνίδια. Έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα, να είστε σίγουροι γι’ αυτό», ανέφερε ο τεχνικός του Φοίνικα.

Αναφορικά με τον Μπέμε τόνισε: «Ο Μπέμε είναι ένας εξαιρετικός αθλητής και το απέδειξε και σήμερα. Απλά από την αρχή που βρίσκεται μαζί μας είχε μια ...αρρυθμία, αφού δεν ...κόλλησε ποτέ με την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Μίλωνα,  Χρήστος Ντόζης,  σημείωσε: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε και να το πολεμάμε ανεξαρτήτου ονόματος αντιπάλου.. Δεν ήταν το μυαλό μας στο επερχόμενο σημαντικό ματς με την Νίκη Αιγινίου, απλά δεν το πολεμήσαμε αρκετά κάτι που πρέπει να κάνουμε την επόμενη Τετάρτη». 

Σχετικά άρθρα