1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2014 21:16

Λόουσον: «Κίνητρο η έξοδος στην Ευρώπη»

Πανέτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας του εμφανίστηκε ο Αμερικανός ακραίος Μπράντλει Λόουσον , ο οποίος με αφορμή τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Βαλκανικό Κύπελλο τόνισε: 
«Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε το πρώτο μας ματς. Για εμάς το Βαλκανικό Κύπελλο είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά γιατί η ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση συνεχίζει στο Τσάλεντζ Καπ. Αυτό για εμάς είναι έξτρα κίνητρο. Αν και η ομάδα δεν είναι πολύ καιρό μαζί έχουμε παίκτες πολύ έμπειρους που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες των αγώνων".

Για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τουρκική Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο ο Μπράντλει Λόουσον δήλωσε: "Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει έναν πολύ γρήγορο πασαδόρο που μοιράζει καλά το παιχνίδι και έναν πολύ δυνατό διαγώνιο. Έχω όμως ένα καλό συναίσθημα για αυτό το τουρνουά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ