1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2014 15:32

Οι στόχοι του Άρη

Μπορεί επίσημα να μην έχει γίνει καμία ανακοίνωση, καθώς από την στιγμή που δεν υπάρχει νέο δ.σ. στο ΤΑΠ τίποτα δεν μπορεί να επικυρωθεί, ωστόσο, είναι κοινό μυστικό πως οι άνθρωποι του Άρη εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα του «κιτρινόμαυρου» βόλεϊ από την στιγμή που έχουν στα χέρια τους την χορηγία των 100.000 ευρώ.

Όσον αφορά, πάντως, στους παίκτες που θέλει ο σύλλογος, αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι αθλητές που έχουν φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και στο παρελθόν και είναι έτοιμοι να τα βάλουν και τη νέα χρονιά.

Μεταξύ των υποψήφιων στόχων, λοιπόν, είναι ο Γιάννης Χαριτωνίδης για βασικός πασαδόρος (ο μόνος που έμεινε από την περσινή ομάδα), ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας για λίμπερο (πέρυσι στον ΠΑΟΚ, πρόπερσι στον Άρη), ο Θεόκλητος Καρυπίδης για ακραίος (Παναθηναϊκός) και Χρήστος Μπέλλος για διαγώνιος (Παναθηναϊκός). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίοι πήγαν «πακέτο» πέρυσι στον ΠΑΟ από την Κηφισιά και είναι έτοιμοι αμφότεροι ν΄ ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη.


pressaris.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ