Εκτυπώστε τη σελίδα
07-07-2014 17:44

Λεονταρίτης: «Η ΕΣΑΠ έχει καταξιωθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα» (video)

Ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Volleyleague Γιώργος Λεονταρίτης, μίλησε για την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα, καθώς και για το θέμα των ξένων και τον σχεδιασμό του Φοίνικα Σύρου.
«Πρώτα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ορεστιάδα, ήταν όλα καταπληκτικά. Η φιλοξενία, η οργάνωση της κλήρωσης, εντυπωσιακή τελετή, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι από δω και στο εξής όλες οι εκδηλώσεις της Volleyleague. H Λίγκα έχει πλέον καταξιωθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα στο χώρο του αθλητισμού. Αυτή την στιγμή μετά από πολύ δουλειά που έχει κάνει η Ομοσπονδία, είμαστε έτοιμοι σήμερα να δώσουμε όλες τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος. Οι προπονητές μπορούν να προγραμματιστούν, οι ομάδες το ίδιο, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του πρωταθλήματός μας. Το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι το πότε θα γίνει η τελική φάση του Λιγκ Καπ. Υπάρχουν 2 ημερομηνίες, η μία για τέλη Ιανουαρίου και η δεύτερη το διάστημα των εορτών Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιάς. Αυτό θα αποφασιστεί επίσης σήμερα».

Για το θέμα των ξένων και τον σχεδιασμό του Φοίνικα: «Το θέμα των 4 ξένων απασχολεί όλα τα σωματεία, ήδη είναι θέμα συζήτησης στην ολομέλεια του ΔΣ. Όσο αναφορά τον Φοίνικα, συνεχίζει να σχεδιάζει με σταθερά βήματα, να είστε σίγουροι ότι και φέτος θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο, θα παραμείνει ένα υγιές σωματείο, με στόχους όπως και τα προηγούμενα χρόνια».

Για το τουρνουά Νοτίου Αιγαίου: «Πιστεύω πως θα πραγματοποιηθεί, αυτός ο θεσμός θα συνεχιστεί και φέτος».

Media