Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-06-2014 14:22

«Για συμβόλαια με ξένους, κρίση δεν υπάρχει;»

Ξέσπασε ο Στέλιος Πιπέργιας με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την υπόθεση των 4 ξένων.
«4 ξένοι στο βόλεϊ. Αυτό είναι το πρωτεύον θέμα μας αυτή τη στιγμή. Σε χρόνια που ο Έλληνας επαγγελματίας παίχτης του βόλεϊ δεν μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες γιατί το μέσο συμβόλαιο του είναι 600-700 ευρώ( και αν θα τα πάρει...). Δηλαδή κύριοι οι ξένοι που έρχονται τα τελευταία χρόνια είναι καλύτεροι από τους Έλληνες παίχτες;; Το αντίθετο θα έλεγα.. Και μάλιστα τους χρυσοπληρώνετε (σπίτια, φαγητά, πενταπλούν κλπ). Τη στιγμή που οι μισές ομάδες στην Α1 είναι σε δικαστήρια λόγω χρεών και προσφυγών! Όταν μιλάτε για συμβόλαια με ξένους κρίση δεν υπάρχει;! Ξέρετε ότι φέρνοντας και άλλους ξένους κάποιοι Έλληνες παίχτες θα χάσουν τη δουλειά τους; (γιατί περί δουλειάς πρόκειται...) Και στην τελική γιατί να μην παίξει ένα νέο παιδί τη στιγμή που ο ξένος θα πιάσει κ άλλες θέσεις και αυτό θα αναγκαστεί να παίξει σε μικρότερες κατηγορίες;; Αυτό θέλετε; Άλλα ξέχασα.. Εσείς θέλετε 4 ξένους... Τεράστιο πρόβλημα! Τεράστιο! Έτσι θα λυθούν ΌΛΑ! Εσείς που κάθεστε στις καρεκλίτσες σας και παίρνετε τις αποφάσεις ρωτήστε και εμάς που ιδρώνουμε στα γήπεδα αν συμφωνούμε... Δεν είναι τζάμπα ο ιδρώτας μας. Εκεί τον φτάσατε όμως με την «καλή σας διαχείριση»

4 σχόλια

  • Comment Link volley star Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 12:15 posted by volley star

    Δακρύσαμε μέ τά γραφόμενα σου insider,αλλά γιά πές μας πόσες ώρες έκανες προπόνηση καί πόσες ώρες έπινες φραπέ?Γιατί τών άλλων αθλημάτων ματώνανε καί φέρνανε αποτελέσματα καί κόσμο στά γήπεδα.

  • Comment Link insider Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 04:43 posted by insider

    Κάτι σαν και σας Vnews και Vollεy Star κατάντησαν το βόλεϊ όπως είναι σήμερα. Συνχεχίστε! Σε λίγο θα χρειάζεστε ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ! Γιατί δεν θα υπάρχουν Έλληνες. Ποιος γονιός θα βάλει το παιδί του σε ένα άθλημα με τέτοιους παράγοντες? Εγώ πάντως όχι! Κι ας έπαιζα 23 χρόνια! Βέβαια όταν ξεκίνησα εγώ πρόεδρος ήταν Μαστρανδρέας (αν τον έχετε ακουστά!)

  • Comment Link volley star Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 23:06 posted by volley star

    Ετσι ακριβώς είναι φίλε Vnew καί λίγα λές.Κόψτε τό κάπνισμα οί θεριακλήδες,καί επιπροσθέτως περάστε καμμιά φορά σέ κάποια έρημη διοργάνωση μέ τήν Εθνική Ελλάδος γιατί γελάει ο κόσμος.

  • Comment Link Vnew Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 14:25 posted by Vnew

    Δεν έχει άδικο αλλά απ την άλλη και οι Έλληνες παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στα δεδομένα της κρίσης ή αν είναι τόσο μάγκες να κάνουν το προϊόν της δουλειάς τους ανταγωνιστικό θεάματος με των συναδέλφων τους στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ!! Ώστε να έρθουν χορηγοί και χρήματα ... Δεν τους φταίνε μόνο οι διοικήσεις (9 στους 10 καπνίζουν δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα ) . Ένας Αμερικάνος έρχεται στην Ελλάδα για 10000€ με 13000€ πόσο έναρξης διαπραγματευσης για τους έλληνες παίκτες ( να τα λέμε και αυτά) και τέλος οι ίδιοι πρέπει να διαφημίζουν το άθλημα και τις ομάδες τους... Να τα λέμε κ αυτά