1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2013 19:25

Όλοι ήταν εκεί... (video)

Όλοι ήταν εκεί, φίλοι, συγγενείς, συμπαίκτες, απλός κόσμος, στο τελευταίο αντίο στο Νίκο Σαμαρά στη Λήμνο το μουντό μεσημέρι της 7ης Ιανουαρίου 2013.
Όλες οι γενιές  του ελληνικού βόλει βρέθηκαν στο νησί του Βορείου Ελλάδας. Ηταν και ο Κράβαρικ και ο Μέλκας και οι συμπαίκτες του στην Ορεστιάδα, Μοσχοφίδης, Παπάζογλου, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Μποζίδης αλλά και οι  Δημητριάδης, Τεκτονίδης, Κασαμπαλής, Kελεπούρης, Ιωακειμίδης, Τερζής, Mέλκας, Σαλούστρου, Κίτσου, Δήμιτσας, Χατζηπαναγιώτου, Πεταλωτής, Tασιούλης, Ρουσάκης, Φλαούνας, Κεχράς, Κατσανεβάκης, Κατσανεβάκης, Φλαούνας, Μηνούδης, Μαυρικίδης,Θολιώτης, Καρράς, Γκιτζιάνης, Σιδηρόπουλος. Καρρλας, Αρχοντούδης, Τσιρτσίδης, Γιάμαλης, Τζήμας, Φλερτούρης, Αντωνιάδης, Καρδαμανίδης,  ο πρόεδρος τη ΕΟΠΕ Μαυρομάτης, η γγΑ Κούλα Γιαννακίδου, τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Λάγιου, Σιδέρης και πολλοί φίλοι του.
 
Ο συμπαίκτης του στην Ορεστιάδα Νίκος Κεμανετζής είπε " Νίκο ήρθαμε. Ηρθαμε κοντά σε σένα που μας έδωσες έμπνευση και κίνητρο να παίξουμε βόλει.  Ολη η Ελλάδας από τη Θράκης ως την Κρήτη πενθεί για σένα".
 
Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Λήμνος Sports Club ανέφεραν: "Σ' ευχαριστούμε για όλα όσα έχει κάνει... Τα κορίτσια σου".
 
Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καβαρατζής είπε: " Νίκο, Σαμ, αετέ μας. Ησουν γέννημα  της θρακικής γης και θέλουμε να  τον προσέχετε  εδώ στη Λήμνο που τον αφήνουμε. Ο Θεός ήθελε να κάνει ομάδα και διάλεξε το καλύτερο "τεσσάρι"
 
Ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ Γιώργος Λεονταρίτης κατέληξε: "Τιμή και δόξα στον Νίκο Σαμαρά, τον παίκτη που συγκινούσε και συγκλόνιζε σε όλα τα γήπεδα του κόσμου"
 
Στεφάνια έστειλαν στον Αγιο Παντελεήμονα Ανδρωνίου Μύρινας Λήμνου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης( Ο Σαμαράς ήταν σύμβουλος αθλητισμού), ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναικος, ο Ενιαίος Φορέας Θύρα-13, η Ορεστιάδα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Γαλαξίας, ο Ηφαιστος  και τοπικοί σύλλογοι.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ