1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2014 13:36

Στουραΐτης: «Επαναπροσδιορισμός του επαγγελματικού βόλεϊ» (video)

Για τη σημασία και την ανάγκη να εξετάσουν ξανά τη λειτουργία του επαγγελματικού βόλεϊ, αλλά και να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν απ' όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιάννης Στουραΐτης.
«Είναι σημαντική αυτή η εκδήλωση, γιατί είναι η πρώτη που διοργανώνει η ΕΣΑΠ για την επαγγελματική πετοσφαίριση, για το μέλλον, την προοπτική και τη στρατηγική ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ, και κυρίως της αμειβόμενης πετοσφαίρισης. Όπως ξέρετε, τα τελευταία χρόνια ο επαγγελματικός αθλητισμός δοκιμάζεται, κι είναι σημαντικό, ότι όλοι μαζί προσπαθούμε, με την εμπειρία που μας δίνουν και η λίγκα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, που είναι πιο μπροστά από μας, να πάρουμε εμπειρίες και να τις αξιοποιήσουμε για την επόμενη μέρα, τόσο στην επαγγελματική πετοσφαίριση, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Από μόνη της η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια αρχή κι ένα σημαντικό γεγονός. Βεβαίως πρέπει να έχει συνέχεια, ώστε να αξιοποιηθούν, να αναδειχθούν συνεργασίες, μέσα από μια συνολική προσπάθεια τόσο της ΕΟΠΕ όσο και της Λίγκας, αλλά και όλων των φορέων που έχουν συμμετοχή στην ανάπτυξη και εξέλιξη του αθλήματος. Όλοι μαζί, από κοινού να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο δράσης, λαμβάνοντας υπόψιν τη βιωμένη εμπειρία από τις άλλες λίγκες, αλλά και την προοπτική που πρέπει να τεθεί μέσα από τον επαναπροσδιορισμό του αθλήματος, γιατί κακά τα ψέματα η κρίση μας έχει επιβάλλει τον επαναπροσδιορισμό του αθλήματος».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ