Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-05-2014 11:48

Μαντέκας: «Να βγάλουμε όλοι μαζί το βόλεϊ από το αδιέξοδο» (video)

Στην πρώτη ημερίδα για το επαγγελματικό βόλεϊ έδωσε το «παρών» ο ακραίος της ΑΕΚ, Γιάννης Μαντέκας, ο οποίος μίλησε για την εκδήλωση, αλλά και την προσπάθεια που γίνεται στην ΑΕΚ.

Για την εκδήλωση: «Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η πρωτοβουλία και όποιος αγαπά το άθλημα μας το βόλεϊ είναι παρόντες για να βοηθήσουν όλη από την μεριά τους, άλλοι από προπονητική, άλλοι από δημοσιογραφική άποψη, ο καθένας από το πόστο του. Λυπάμαι που δεν υπάρχουν αθλητές, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και θα έπρεπε να είναι εδώ για να εκφράσουν τα παράπονα, τη δυσαρέσκεια τους και να προτείνουν πράγματα. Νομίζω πως η λίγκα πρέπει να ενθαρρύνει τους αθλητές και να τους δώσει κίνητρα και λόγο για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και να το κάνουν καλά. Να είναι αυτοί «μπροστάρηδες» σε όλους τους τομείς, να βρουν εργασία στους αθλητές εκτός γηπέδου, έτσι ώστε να φέρουμε κι εμείς κόσμο στο γήπεδο γιατί νομίζω ότι οι αθλητές είμαστε ο λόγος που έρχονται παιδιά στο γήπεδο και υπάρχει θεαματικότητα στο άθλημα. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βγει το βόλεϊ από το αδιέξοδο που υπάρχει τα τελευταία χρόνια». 

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ: Τα πράγματα στην ΑΕΚ τα βλέπω θετικά. Η ΑΕΚ από πέρσι κάνει μία προσπάθεια να εξυγιανθεί και να αρχίσει να κατακτά στόχους. Αυτήν την περίοδο είμαστε σε συζητήσεις, και έχει προτεραιότητα γιατί είναι η ομάδα που τελείωσα φέτος το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά». 

 

Φιορέλα Μάλο

Media