1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2014 19:07

«Πακέτο» και με... Νικολάκη!

Οι ανανεώσεις των προπονητών των νταμπλούχων είχαν την τιμητική τους σήμερα στον Ολυμπιακό κι έτσι μετά τον Δημήτρη Καζάζη ανακοινώθηκε η συμφωνία και με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Γιάννη Νικολάκη. Αμφότεροι έκαναν νταμπλ με τις ομάδες του και η διοίκηση του Ολυμπιακού ξεκίνησε άμεσα στον σχεδιασμό με την ανανέωση των προπονητών. Βέβαια οι ανανεώσεις είχαν τυπικό χαρακτήρα αφού και οι δύο είχαν προδιαγράψει την παραμονή τους και άλλωστε στην ανδρική ομάδα είχε προηγηθεί η μεταγραφή του Κώστα Προύσαλη που ήταν επιλογή του Καζάζη.
Ο Γιάννης Νικολάκης που θα μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάντα υψηλοί και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να τους πετύχουμε. Είναι και για μένα μεγάλο κίνητρο να δουλεύω με υψηλούς στόχους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ