1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2014 20:14

Καζάζης: «Σήμερα βγάλαμε την έννοια της ομάδας»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την νίκη επί του Φοίνικα ήταν ο Δημήτρης Καζάζης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως σήμερα έδειξαν οι παίχτες του τον ορισμό της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αυριανό παιχνίδι.

«Για την κατάκτηση του τίτλου πρέπει να κάνουμε έξι βήματα σε ημιτελικούς και τελικούς. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα. Η σειρά έχει πολύ δρόμο. Δεν υπάρχει εύκολη νίκη. Κάναμε σωστά πολλά πράγματα και πήραμε τη νίκη. Σήμερα βγάλαμε την έννοια της ομάδας. Καλύψαμε τις απουσίες των Κουρνέτα, Σμαραγδή. Είναι καλό που νικήσαμε χωρίς πολλές απώλειες διότι αύριο έχουμε και τον δεύτερο αγώνα».
 
Για το αυριανό παιχνίδι: «Εντελώς διαφορετικό, ξεκινάει από την αρχή. Τελειώσαμε σήμερα, κάναμε το 1-0 αλλά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Αύριο πρέπει να είμαστε το ίδιο και ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι γιατί η ομάδα του Φοίνικα θα αντιδράσει και εμείς πρέπει να δείξουμε ακόμα καλύτερο εαυτό αν θέλουμε να πάνε όλα καλά».
 
Για τον Γιορντάνοφ: «Νομίζω είναι εμφανές ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις, προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε, μέσα από την ομάδα. Είναι πολύ σκληρή η σειρά των αγώνων και προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα που έχουμε. Σήμερα το κάναμε με τον καλύτερο βαθμό».

 

«Είχαμε αυτοπεποίθηση»

Ο κορυφαίος παίχτης του Ολυμπιακού Λεονάρντο Καλντέιρα δήλωσε: «Σήμερα ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Φοίνικας παίζει καλό βόλεϊ. Μπήκαμε στο γήπεδο με πολύ μεγάλη συγκέντρωση και καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Δεν περιμέναμε το 3-0 αλλά παίξαμε καλά και ήρθε αυτό το σκορ».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Το αυριανό παιχνίδι ΄θα είναι τελείως διαφορετικό, έχουμε λιγότερο από 24 ώρες να ξεκουραστούμε. Ο Φοίνικας δεν ήρθε εδώ για να χάσει, αλλά εμείς πρέπει να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

 

«Αύριο η ολοκλήρωση»

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Θάνος Μαρούλης είπε: «Ήταν μία καθαρή νίκη, την αξίζαμε. Αυτή η νίκη δεν θα έχει καμία αξία αν δεν κερδίσουμε αύριο. Δεν είναι καν το πρώτο βήμα αυτό, είναι το μισό το οποίο θα γίνει ολόκληρο αν νικήσουμε αύριο. Ελπίζω να εμφανιστούμε το ίδιο συγκεντρωμένα και παθιασμένα και αύριο, να εκμεταλλευτούμε πλήρως το πλεονέκτημα έδρας που με τόσο κόπο κατακτήσαμε. Αυτό που θέλω εγώ είναι περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Αυτοί οι λίγοι που έρχονται συνεχώς δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αν έρθουν άλλοι τόσοι, πραγματικά θα δείτε και εμάς μέσα στο γήπεδο αλλιώς. Γουστάρουμε πολύ να παίζουμε με τον κόσμο και τον χρειαζόμαστε».

Για την διαχείριση της κούρασης: «Δεν υπάρχει η κούραση, παίζουμε για τον μεγάλο μας στόχο. Η κούραση καλύπτεται με άλλα πράγματα, άμα βγάζεις τέτοιο πάθος και τέτοια μαχητικότητα δεν υπάρχει η κούραση»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ