1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-03-2014 00:59

Άκης Φλαούνας:«Ανασύνταξη και έξοδος στην Ευρώπη»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του παρά τα προβλήματα, δήλωσε ο Άκης Φλαούνας. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως θα αναζητήσουν μία θέση στην Ευρώπη. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Είχε δίψα για τη νίκη και την κυνήγησε με όλες της τις δυνάμεις. Η ομάδα παλεύει και με τα προβλήματα. Σήμερα χάσαμε μετά το πρώτο σετ και τον Γκούζντα αλλά ο Αχιλλεόπουλος κάλυψε επάξια το κενό του. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας  και κλειδώσαμε την 5η θέση στη βαθμολογία. Τώρα θα ανασυνταχθούμε και θα προετοιμαστούμε για τα πλέι-οφ, όπου θα διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

Ο ακραίος της Ένωσης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Πάντα δίνουμε το 100% στον αγώνα. Σήμερα όμως παίξαμε πολύ ομαδικά. Ο ένας για τον άλλο. Προσωπικά δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Όταν μπαίνω στο γήπεδο κοιτάζω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Το έκανα σήμερα και είμαι ευχαριστημένος γι αυτό. Η ομάδα μας εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ. Θέλουμε να βγούμε Ευρώπη και με τη βοήθεια του κόσμου που και σήμερα μας συμπαραστάθηκε πολύ πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ