Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-03-2014 15:49

Ο Λεονταρίτης υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης

O πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπος του Φοίνικα Σύρου, Γιώργος Λεονταρίτης θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου στη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο ξενοδοχείο "Διογένης" στην Ερμούπολη.


Ο κ. Χατζημάρκος επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την πρωτεύουσα των Κυκλάδων προκειμένου να ξεκινήσει την γνωστοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών, επισημαίνοντας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πως ο Γιώργος Λεονταρίτης είναι ένας "ενεργός πολίτης" που έχει εμπειρία μέσα από την κοινωνία και γνωρίζει καλά την παραγωγική διαδικασία ενώ ταυτόχρονα φέρει πολύτιμη γνώση από την 20χρονη πορεία του στην Αυτοδιοικητική πραγματικότητα.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης ευχαρίστησε τον κ. Χατζημάρκο για την πρόσκληση που του απηύθυνε, λέγοντας ότι η επόμενη εκλογική μάχη διαφέρει από τις προηγούμενες καθώς η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο. "Όπλο" του ίδιου, όπως τόνισε στη συνέχεια αποτελεί το όραμα, ο στόχος, η σκληρή δουλειά και η προσφορά στους νησιώτες της πολυνησιακής Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου, πέρα από ιδιοτελείς σκοπούς.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Λεονταρίτης, υπογράμμισε την ανάγκη να ενεργοποιηθούν οι πολίτες που χρόνια τώρα παρέμειναν στο περιθώριο και να δώσουν το "παρών" για ένα καλύτερο μέλλον στο νησιώτικο χώρο, θέτοντας τέλος στην κομματοκρατία και τη νοοτροπία που επικράτησε τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

Πηγή: koinignomi.gr