1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2014 15:09

Σταύρος Μαυρικίδης: «Η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώσει»

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτητών βόλεϊ (ΟΔΒΕ) σχετικά με τα όσα έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014:
«Φαίνεται ότι κάποιοι δεν κατανόησαν τις πρόσφατες δηλώσεις μας. Τις επαναλαμβάνουμε: "Μέχρι εδώ, φτάνει πια!" Κάποιοι παράγοντες, άσχετοι με το βόλεϊ, κατά φαντασία "μόνιμα αδικημένοι" επιχειρούν να προσβάλουν την προσωπικότητα απόλυτα καταξιωμένων παρατηρητών και διαιτητών. Η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώσει! Η αθλητική δικαιοσύνη και το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ πρέπει να βάλουν ένα τέλος στο γαϊτανάκι των γελοίων, ανυπόστατων και προσβλητικών δηλώσεων».

2 σχόλια

  • Comment Link Εβρίτης Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 15:13 posted by Εβρίτης

    Το video δείχνει ξεκάθαρα ότι η διπλή μπαλιά του Σιδηρόπουλου δεν ήταν και άρα θα γινόταν το 2-0 και μετά το 3-0 και δεν θα μιλούσε κανείς τώρα!!

  • Comment Link Καπετανιος Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 12:52 posted by Καπετανιος

    Ενταξει θα σε στηριξει ο συνδεσμος θεσσαλιας κ.Μαυρικιδη,αλλα πες μας και την αποψη σου εστω και απ'αυτο το βιντεο που εχει αναρτηθει στο Volleynews?Μαλλον κ.Μαυρικιδη δεν εχει 'ματωσει'ποτε η τσεπουλα σου οπως καποιων αλλων και βγαζεις ευκολα ανακοινωσεις για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ