1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2013 00:04

Η Volleyleague έδωσε το φιλί της στο «δέντρο των φιλιών» του ΟΠΑΠ

Cannot find volleynews.v2/FILES/dentro-twn-filiwn-opap folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/FILES/dentro-twn-filiwn-opap/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με σύνθημα, «ένα φιλί, ένα ευρώ» η ΟΠΑΠ Α.Ε τα Χριστούγεννα στόλισε ένα διαφορετικό δέντρο, το «δέντρο των φιλιών» στο κέντρο της Αθήνας, (επί της οδού Βουκουρεστίου) και της Θεσσαλονίκης, (πλατεία Αριστοτέλους). Άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά και απλοί άνθρωποι έδωσαν μεταξύ τους ένα φιλί  με τους αγαπημένους τους μπροστά από το δέντρο για να ενισχύσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Για κάθε ένα από αυτά τα φιλιά η ΟΠΑΠ προσφέρει ένα ευρώ σε κάποιο Ορφανοτροφείο. Κάθε φιλί φωτογραφίζεται και θα ανεβαίνει στο Facebook application της Εταιρίας, και θα προστίθεται στον αυτόματο μετρητή που θα υπάρχει δίπλα από τα δέντρα.

Στο «δέντρο των φιλιών» βρέθηκαν ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Λυκούργος Ρούσσης από τον Α.Ο. Κηφισιάς και οι Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιάννης Μαντέκας από την ΑΕΚ. Μοίρασαν φιλιά για καλό σκοπό, με τη Volleyleague να βάζει ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την σημαντική τη μεγάλη κοινωνική προσπάθεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ