Εκτυπώστε τη σελίδα
16-11-2013 22:10

«Το μπλοκ άμυνα μας έδωσε την νίκη»

O προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε για την νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ στη Nova.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μπλοκ συνεχίζει να δουλεύει υπέροχα. Το αμυντικό παιχνίδι μας έδωσε τη νίκη αφού λειτουργεί καλά το μπλοκ άμυνα. Από την πρώτη μέρα του καλοκαιριού έχουμε στόχο την τετράδα, δεν ακούμε αυτά που θέλετε να μας περάσετε εσείς. Κοιτάμε στα επόμενα παιχνίδια να επιβεβαιώνουμε την απόδοση. Κάθε παιχνίδι εδώ στη Σύρο είναι γιορτή, όχι μόνο από τους φιλάθλους του Φοίνικα αλλά και από τους φιλοξενούμενους. Ήρθαν εδώ οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό».
 
Ο Ουκρανός ακραίος του Φοίνικα, Αντρέι Ντιάτσκοφ, είπε στη Nova:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι είναι εύκολο αλλά δεν ήταν έτσι. Προπονηθήκαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα. Δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»
 
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας, ανέφερε στη Nova:
«Έχουμε κάποια προβλήματα πότε στην υποδοχή και πότε στην επίθεση. Σήμερα δεν λειτουργήσαμε καλά στο σέρβις και την υποδοχή. Ήμασταν κοντά στο σκορ και παραχωρούσαμε δύο – άσους. Στον φοίνικα λειτούργησαν όλα τέλεια. Κάναμε υπομονή μήπως κάνει λάθη, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μόνο με τη Λαμία ήταν ήττα εκτός προγράμματος. Σε Αλεξανδρούπολη και Σύρο παλέψαμε. Ο Φοίνικας δεν μας έδωσε κανένα δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».