1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2013 00:33

Και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται για Λευκορωσία

Μετά το Φοίνικα Σύρου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ετοιμάσει τις αποσκευές του για την Λευκορωσία αλλά για την πόλη Γκρόντνο. Στον πρώτο αγώνα του Β΄γύρου των προκριματικών του Τσάλεντζ Καπ η Κομουνάλνικ Γκρόντνο νίκησε στην Ολλανδία την Απελντόρν με 3-1 (25-16, 19-25, 25-19, 25-22) και πλέον η ρεβάνς στη Λευκορωσία στις 27 Νοεμβρίου αναμένεται να είναι εύκολη υπόθεση για τους Λευκορώσους.

Η Σαχτιάρ Σολιγκόρσκ (αντίπαλος του Φοίνικα), η Κομουνάλνικ Γκρόντνο και η Μινσκ είναι οι τρεις πιο δυνατές ομάδες της Λευκορωσίας. Μάλιστα πέρυσι η Μινσκ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό και τον απέκλεισε στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Τη σεζόν 2012-13 η Κομουνάλνικ Γκρόντνο αντιμετώπισε τον Άρη τον οποίο νίκησε 3-1 στη Λευκορωσία και 3-2 στην Θεσσαλονίκη. Έφτασε μέχρι τους «8» του Τσάλεντζ Καπ και αποκλείστηκε από την ρωσική Ουράλ Ούφα που έφτασε στους διπλούς τελικούς με την Πιατσέντσα και η ιταλική ομάδα πήρε τον τίτλο με δύο νίκες 3-0 σετ.

Οι πιο γνωστοί παίκτες της είναι οι ΛετονοίΧοτούλεβς (κεντρικός), Ιεσέλνικς (ακραίος) ενώ από τους Λευκορώσους ξεχωρίζουν οι Κουράς (πασαδόρος), Κιτούν (διαγώνιος), Τάρας και Σαμπλίκα.

Οι αγώνες του Εθνικού με την Κομουνάλνικ Γκρόντνο θα γίνουν 11 και 18 Δεκεμβρίου με πρώτο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ