1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2013 17:40

Κώστας Αρσενιάδης: «Δεν θέλουμε να είμαστε φωτοβολίδα»

Για την Κηφισιά και το πρωτάθλημα της Volleyleague μίλησε στην εκπομπή των καναλιών Novasports «στο φιλέ» του Παντελή Λώλη ο προπονητής της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης.
Τα σηματικότερα από τις δηλώσεις του Κώστα Αρσενιάδη:
 
«Γενικά μέχρι στιγμής χαμογελάμε. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Κάποιος θα νικήσει και κάποιος θα χάσει. Βέβαια υπάρχει μια ισοπαλία πλέον στο βόλεϊ που μπορεί και οι δύο ομάδες να χαμογελάσουν. Έχουμε κάνει πολύ καλή προσπάθεια, η διάρκεια ωστόσο αλλάζει πολλά πράγματα.Χαμογελάμε για αυτό που ζούμε τώρα. Είναι και άλλες ομάδες που μπορούν να φτάσουν ψηλά, δεν ξέρω αν μπορούνε να πάνε για πρωτάθλημα όπως ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας, αλλά υπάρχει ο Εθνικός, ο ΠΑΟΚ, να μην ξεχνάμε και την ΑΕΚ που είναι πολύ καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, δηλαδή δεν μπαίνουμε για να χάσουμε. Μπαίνεις γνωρίζοντας τις ρεαλιστικές σου πιθανότητες να κερδίσεις, που είναι μικρές και αν το βάλουμε σε σύνολο με το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, οι πιθανότητες ήταν πολύ μικρές να κάνουμε αυτό που έχουμε κάνει. Η άγνοια κινδύνου που λένε ότι έχουμε ως ομάδα δεν υπάρχει από την αρχή. Φτιάχνεται και διαχειρίζεται. Για ποιον λόγο να φοβάσαι ένα παιχνίδι;Εξάλλου καμία ομάδα δεν φοβάται να χάσει από τον Ολυμπιακό. Έχεις πολλά να κερδίσεις και λίγα να χάσεις».

Για τους φετινούς ξένους που κάνουν την διαφορά για ομάδες δήλωσε:

«Γενικά η φετινή Volleyleague είναι καλύτερη σε πολλά πράγματα, δεν το συζητάμε. Ήδη έχει φανεί και πιστεύω δεν θα το πάρουμε πίσω αυτό που λέμε τώρα»

Για το αν έχουν αλλάξει οι στόχοι της ομάδας μετά από τις πρώτς 4 αγωνιστικές:

«Ο στόχος δεν αλλάζει, ίσως ένας καλός στόχος για το μέλλον είναι να αλλάξουμε στόχο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, εξάλλου για να μην κρυβόμαστε κιόλας, δεν έχουμε πιάσει μια σταθερή απόδοση και να πούμε πως αυτές τις ομάδες μπορούμε να τις κερδίσουμε και με μέτρια απόδοση. Κάναμε δύο καλές νίκες στο πρωτάθλημα με τον Φοίνικα και το Αιγίνιο και μπήκαμε μετά στο 1ο σετ και χάσαμε την μπάλα. Το πληρώσαμε και με ήττα στο τέλος απο τον ΠΑΟΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορούσαμε και την νίκη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τάι μπρέικ γιατί κάναμε 5 λάθη μόνο στο 5ο σετ».

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που να μην στεναχωριέται όταν χάνει, είτε είναι απο τον Ολυμπιακό είτε από την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Το ότι μπορούμε και κοιτάμε στα μάτια ομάδες όπως τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αυτό μας δίνει δύναμη. Αυτός είναι και ο στόχος κάθε ομάδας, μπαίνεις για να κερδίσεις, αν χάσεις έχασες».

Για την διαιτησία στους αγώνες ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:

«Δεν υπάρχει διαιτησία σε κάποιο άθλημα που να μην έχει πρόβλημα. Έχει και καλές στιγμές και κακές στιγμές. Οι ομάδες όταν χάνουν σίγουρα θα σταθούν σε κάποια φάση που αδικήθηκαν. Υπάρχουν και παιχνίδια με πολλά λάθη. Στο παιχνίδι με τον Σύρο, πιστεύω ο Φοίνικας άδικα διαμαρτυρόταν, ενώ υπήρχαν λάθη δεν έκανε τόσα πολλά υπέρ κάποιας ομάδας. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και εγώ μπορώ να πώ ότι έγιναν πιο πολλά λάθη σε βάρος μας αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Μπορεί να το κάνουμε και εμείς κάποια μέρα. Χάνεις και ένα μέρος τηε ευθύνης πρέπει να μεταφερθεί αλλού και είναι λογικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ