1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-10-2013 16:14

Αδειοδότηση για όλους στην Βόλεϊ Λιγκ

Για πρώτη φορά από καταβολής της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δηλαδή, εδώ και περίπου 10 χρόνια το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ θα αρχίσει χωρίς προβλήματα και με τα 12 ΤΑΑ να έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση πριν από το εναρκτήριο σερβίς.

Η προαδειοδότηση των ΤΑΑ και οι προετοιμασίες που έκαναν από το καλοκαίρι κλείνοντας πολλά από τα μέτωπα που τους ταλαιπωρούσαν από το παρελθόν έφερε αποτέλεσμα.

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη σημερινή της συνεδρίαση (Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013) εξέτασε τους 9 από τους 12 φακέλους των ΤΑΑ που ήταν προς έγκριση και έδωσε σε όλα τα ΤΑΑ πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague OΠΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Πρόκειται για τα ΤΑΑ: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Α.Σ.Άρης, Α.Ο.Κηφισιάς, Γ.Σ.Λαμία και Α.Ε.Κ.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν αδειοδοτηθεί από την συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 τα ΤΑΑ Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός Α.Ο. και Γ.Ε.Παναχαϊκή.

Η διοίκηση της Ε.Σ.Α.Π. και οι εκπρόσωποι των Τ.Α.Α. αισθάνονται ικανοποίηση διότι οι σκληρές προσπάθειες και προετοιμασίες αδειοδότησης που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες οδήγησαν στην αδειοδότηση και των 12 Τ.Α.Α. χωρίς προβλήματα πολύ πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14.

Η Ε.Σ.Α.Π. με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τους προπονητές και το φίλαθλο κοινό θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την οργάνωση και αξιοπιστία όλων των Τ.Α.Α. με μοναδικό σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα καθώς και την φερεγγυότητα τους απέναντι στους επαγγελματίες αθλητές που είναι και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της Volleyleague ΟΠΑΠ».

2 σχόλια

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 08:40 posted by volleyakias

    μα ήταν ποτέ δυνατον να μην πάρουν άδεια όλες οι ομάδες; Αφού είναι κοινό μυστικό ότι σφύζουν από υγεία όλες τους. Είναι μακράν επαγγελματικά οργανωμένες, δε χρωστάνε σε κανένα και αποδίδουν εκπληκτικό θέαμα που καθηλώνει. Μάλιστα είναι τόσο οργανωμενες που οι περισσότερες έχουν και 2 αφμ, μιλάμε για τέτοια οργάνωση και προνοητικότητα. Ειδικά τώρα που καθάρισε το τοπίο με τον εξοστρακισμό ομάδων που χαλούσαν κατά το κοινώς λεγόμενο την πιάτσα (ηρακλής π.χ.)μπορούν όλες οι υπόλοιπες υγιέστατες ομάδες να απολαύσουν τους καρπούς της αέναης προσπάθειάς τους στην κατευθυνση να παραμένουν τόσο υγιείς όσο είναι τώρα. Ναι, ναι και μετά ξυπνήσατε.....

  • Comment Link blue stuff Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 13:51 posted by blue stuff

    Ε βεβαια τωρα που δεν υπαρχει Ηρακλης ελεω Τσιργογιαννη, Μπετμπερογλου και σια που το διελυσαν ολοσχερως, τωρα πια ολα τα σωματεια ειναι υγιεστατα. Και ο παο και η αεκ και η λαμια και ολοι οι αλλοι με τα διπλα ΑΦΜ. Κυριοι βρηκατε τους ασχετους και τα κανετε. Προπερσι που ο Ηρακλης ειχε τα ιδια προβληματα αλλα σοβαρη και δυνατη διοικηση και αδεια του δωσατε και νταμπλ πηρε και ολα καλα. Μετα μπηκαν Τσιργογιαννηδες και σια της ΠΑΛΗ και δεν εμεινε τιποτα ορθιο προς τερψιν μερικων μερικων. Τωρα ολα καλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ