Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-05-2015 13:45

ΠΑΟΚ ώρα… μηδέν

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μέσα σ’ αυτές τις τριάντα ημέρες το μοναδικό νέο που προέκυψε για τον Δικέφαλο ήταν η δήλωση συμμετοχής στο τσάμπιονς λιγκ, ωστόσο όπως σημειώναμε και στις 20 Μαΐου το ερώτημα ήταν (και παραμένει) «με ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο τσάμπιονς λιγκ».


Το ερωτηματικό παραμένει όσον αφορά την άκρη του πάγκου, αφού μετά από τρεις συναντήσεις με τον Γιάννη Καλμαζίδη δεν έχει προκύψει συμφωνία ανανέωσης, αλλά πλέον οι ασπρόμαυροι έχουν κι άλλες δυσκολίες να ξεπεράσουν.

Ο Ερνάντο Γκόμεζ κι ο Χαβιέ Χιμένες, οι δύο βασικές επιθετικές αιχμές του Δικεφάλου στην πορεία προς το ντάμπλ, έχουν δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό και άμεσα αυτή θα μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση. «Εγώ τιμώ τον λόγο μου και δεν συζητώ με καμία άλλη ομάδα έως ότου συζητήσω με την ομάδα στην οποία ανήκουν οι παίκτες που εκπροσωπώ», ξεκαθάρισε χθες ο μάνατζερ των δύο αθλητών Κώστας Μαργαρίτης, ωστόσο όπως συμπλήρωσε με νόημα: «Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και κατόπιν εφόσον υπάρχουν άλλες προτάσεις θα τις εξετάσουμε».

Αυτή η καθυστέρηση τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να βολεύει και τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να αναζητούν τον διάδοχο του Καζάζη (πληροφορίες θέλουν άνθρωπο των ερυθρόλευκων να βρίσκεται από χθες στην Ιταλία για επαφές με ξένους τεχνικούς), αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν διερευνητικές επαφές.

Τέλος χθες αποχαιρέτισε την Θεσσαλονίκη και ο Βασίλης Κουρνέτας, το μέλλον του οποίου επίσης παραμένει αβέβαιο τη δεδομένη χρονική στιγμή αφού κι αυτός δεν έχει συμφωνήσει με τους ασπρόμαυρους για την επόμενη σεζόν.

Προφανώς στον ΠΑΟΚ είτε υπάρχει κάποιο σχέδιο το οποίο και θα αποκαλυφθεί σύντομα αποστομώνοντας τους πάντες (ανάμεσα τους κι εμάς) είτε υπάρχει πρόβλημα το οποίο επίσης αν ισχύει σύντομα θα φανεί.

Πηγή: Sportsfeed.gr
Διαβάστηκε 1282 φορές

14 σχόλια

  • Comment Link Μ.S. Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 20:57 posted by Μ.S.

    Αγανακτισμενεεεε....κοιτα μην πέσεις εσυ απο την κούνια στο τελος ....!!!!!!!!!!

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 19:19 posted by pamvo fan

    Εχω πολυ υπομονη τοση οσο και οι ανθρωποι του jack daniels.
    Με το καλο να φτασουν και στην σκανδιναβια οπως παλια.

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 15:07 posted by pamvo fan

    Φιλε παοκαρα σε παλαιοτερο σχολιο,μου που το εχει δει ο φιλος παοκ για μια ζωη εγω εκανα προβλεψη μονο για γκομεζ - καλμαζιδη.
    Και ξανατονιζω προβλεψη (που σημαινει οτι μπορει να κανω και λαθος)
    Τον χιμενες ως υποψηφιο τον ανεφεραν τα βολλευικα σαιτ.

  • Comment Link VOLLEYMAN Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 11:44 posted by VOLLEYMAN

    PAMVOFAN ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ.

  • Comment Link  paokara  Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 10:41 posted by paokara

    φιλε παμβο φαν ο χιμενες ειναι γενικα πόλυ δυσκολο να μεινει στην ελλαδα οχι μονο στο παοκ εχει θεμα με τη βιζα του και τη κουβανικη ομοσπονδια οποτε το πιθανοτερο ειναι να χαιρετησει το ελληνικο πρωταθλημα