Εκτυπώστε τη σελίδα
18-02-2018 01:45

Αρσενιάδης: «Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν ακριβά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο τεχνικός του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε για την δεύτερη φετινή ήττα από την ομάδα του Αιγινίου :
«Στα κρίσιμα σημεία στο 1ο και στο 4ο σετ κάναμε λάθη που μας στοίχησαν ακριβά. Δεν πήγαμε όπως περίμενα. Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα στο Αιγίνιο. Δεν σχολιάζω την διαιτησία. Κοιτάμε μπροστά και τους επόμενους πέντε αγώνες που θα κρίνουν το τελικό μας πλασάρισμα».
Διαβάστηκε 1010 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Κώστας Αρσενιάδης: «Χωρίζουμε σαν φίλοι κι επειδή κουράστηκα»

    Εντοπίσαμε τον Κώστα Αρσενιάδη και του ζητήσαμε να μας πει τους λόγους της παραίτησης του. Ο έμπειρος τεχνικός είπε στο volleynews.gr:

  • Παραιτήθηκε ο Αρσενιάδης από την Κηφισιά!
    Μετά από οκτώ συναπτά έτη στενής συνεργασίας οι δρόμοι της Κηφισιάς και του Κώστα Αρσενιάδη χωρίζουν και μάλιστα μετά την πρώτη νίκη που σημείωσε η ομάδα στο πρωτάθλημα.
  • Ο Δημήτρης Ωρολογάς θα ενισχύσει τη Νίκη Αιγινίου
    Την απόκτηση του Δημήτρη Ωρολογά ανακοίνωσε η Νίκη Αιγινίου, υπογράφοντας τον έμπειρο ακραίο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο 35χρονος ακραίος συμφώνησε με την ομάδα του Αιγινίου, στη προσπάθεια που θα κάνει τη σεζόν 2018-19 να επιστρέψει στη Volley League.
  • Έμεινε στη Volley League o Εθνικός
    Ανακούφιση στην Αλεξανδρούπολη καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 τη Νίκη Αιγινίου και με 7 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία  εξασφάλισε την παραμονή στην Volley League Πάμε Στοίχημα.
  • Πρώτη μονομαχία παραμονής για Νίκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης
    Τον δικό τους Γολγοθά ξεκινούν από τη Μεγάλη Τετάρτη, η Νίκη Αιγινίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι άουτ και τον Παναθηναϊκό να έχει ρεπό. (1η αγωνιστική πλέι άουτ, 4/4, 19.00, διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).