1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.

 

ΟΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ
ΕΤΟΣ: 2020 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 99
ΘΕΣΗ:    6  8 4  6  7 5  2 3 Α22 Α28                      
* Στην Α2 αναφέρεται και η κατάταξη (π.χ. Α21 είναι 1ος στην Α2 ή Α28 είναι 8ος στην Α2)
 
Προς αναβολή οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος Volley League ανδρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρήσει το ποδόσφαιρο από τα υπόλοιπα επαγγελματικά αθλήματα (μπάσκετ και βόλεϊ) σχετικά με τα χρήματα που θα μοιράσει από τα έσοδα του Στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών.
Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γιόρτασαν στη Θάσο οι Γιώργος Καντιώτης, Νίκος Ντόντης και οι Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή.
Οι Bασιλειάδης, Αβραμίδης θα σφυρίξουν το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΑΟΠ Κηφισιάς την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου σε αγώνα που θα ανοίξει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής και θα είναι ο πρώτος για το 2022:
Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο volleynews.gr 11-07-2018, δηλαδή, πριν από 3,5 χρόνια και ήταν μεταξύ των πολλών άρθρων που είχαμε γράψει για την επιστροφή του θεσμού του Σούπερ Καπ. 
To πανόραμα του 54ου πρωταθλήματος της Volley League.
Nα σπάσουμε λίγο τη μονοτονία του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου και να σας μυήσουμε στα μυστικά του επαγγελματικού βόλεϊ, του οποίου η χάρη έφτασε στα έδρανα της Βουλής με αναφορά του Λευτέρη Αυγενάκη. Ποιο είναι το θέμα μας;
Τo πανόραμα του πρωταθλήματος Volley League 2020-21:
Για πρώτη φορά το πρωτάθλημα βόλεϊ θα γίνει με 8 ομάδες, ενώ για πρώτη φορά θα είναι χωρισμένες στα δύο, με τη Βig-4, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου και ΠΑΟΚ να διεκδικούν τον τίτλο και τη Small-4, Kηφισιά, Μίλωνα, Φίλιππο Βέροιας και ΟΦΗ, την παραμονή στην κατηγορία. Με την οικειοθελή αποχώρηση του νοικοκύρη Παμβοχαϊκού και την αποπομπή του χρεωμένου Ηρακλή φτάσαμε στις οκτώ ομάδες, όπου θα εφαρμοστεί το καλύτερο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, έστω και κατά τύχη. Να μη γυρίζουμε όμως στο παρελθόν, αλλά να κοιτάμε στο μέλλον, όπου κορονοϊού επιτρέποντος, θα δούμε τέσσερις ομάδες να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, για πρώτη φορά επίσης στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.Ο Παναθηναϊκός ως πρωταθλητής θεωρείται το φαβορί, αλλά...
Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τη νίκη των βολεϊμπωλιστών, που βοήθησαν στην ... κάθαρση της ΕΣΑΠ, αφού η ίδια αδυνατεί να κάνει αυτοκάθαρση, τη νέα προκήρυξη, στο γεγονός ότι ουσιαστικά δεν υποβιβάζεται κανείς, το κορονοϊό στην ΑΕΚ και τις εκλογές της ΕΟΠΕ...
Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τα κακώς κείμενα στη Volley League ανδρών, προτείνει πρωτάθλημα 8 ομάδων, που είναι στο χέρι του Παντελή Ταρνατόρου και λυπάται για το κατάντημα του Έβρου, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας που παίζουν με σαραντάρηδες και όχι με δεκαοκτάρηδες.
Tα ρόστερ των ομάδων 2020-21:
Η αποχώρηση του Παμβοχαϊκού από τη Volley League είναι το θέμα των ημερών στην επαγγελματική κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ και ένας ένας οι προπονητές που θήτευσαν στην ομάδα καταθέτουν με συγκίνηση την άποψη τους και με το δικό τους τρόπο την αποχαιρετούν από τη μεγάλη κατηγορία.
Η διάλυση της ανδρικής ομάδας του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός και η αποχώρησης από τη Volley League μετά από 9 χρόνια παρουσίας προκαλεί προβληματισμό αλλά και τριγμούς στο ανδρικό επαγγελματικό βόλεϊ αλλά και γενικά στο κορινθιακό και πελοποννησιακό βόλεϊ.
Η Ε.Σ.Α.Π. δημοσίευσε την επιστολή αποχώρησης του Παμβοχαϊκού από το πρωτάθλημα της Volley League μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Αναλυτικά:
Σελίδα 1 από 107

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ