1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2020 17:18

Γκουμότσιος: «Δεν πωλείται ο Παμβοχαϊκός, ψάχνουμε λύση επιβίωσης»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Κώστας Γκουμότσιος με αφορμή την πρόταση του Παναιτωλικού αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την τελευταία διετία η ομάδα του Βραχατίου λύνει τη σιωπή του και μιλάει στο volleynews.gr για τις εξελίξεις αλλά για το μέλλον του τμήματος. Επιβεβαίωσε πως υπήρξε ενδιαφέρον του Παναιτωλικού αλλά τόνισε πως η ομάδα «δεν πωλείται»:

«Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν πωλείται σε κανέναν ο Παμβοχαϊκός. Οι παράγοντες που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τους φορείς και τους χορηγούς προβληματίζονται και παλεύουν για να κρατήσουν την ομάδα στην επαγγελματική κατηγορία. Δεν πουλάμε την ομάδα και το δικαίωμα της να αγωνιστεί στη Volley League και σε αυτό θέλω να είμαι κατηγορηματικός και ξεκάθαρος», είπε αρχικά ο Κώστας Γκουμότσιος.

Σχετικά με τις προσπάθειες που έχουν γίνει για τη νέα σεζόν αλλά και την αδυναμία να γίνουν μεταγραφές είπε: «Ναι, πράγματι αναζητούμε υποστηρικτές. Εδώ και 10 χρόνια έχουμε ματώσει. Δεν είμαστε εκατομυριούχοι. Έχουμε δώσει τις οικογενειακές μας οικονομίες για να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα μέσα στην κρίση και στα προβλήματα. Και σημειώστε πως ο σύλλογος είναι "εκκλησία" στα οικονομικά. Ναι, έχουμε ορισμένες οφειλές που δεν είναι πάνω από 50.000 Ευρώ και είναι όλα ρυθμισμένα και τακτοποιημένα. Από εκει και πέρα χρειαζόμαστε γύρω στις 130.000 Ευρώ για να φτιαχτεί η νέα ομάδα. Δεν έχουμε το μεγάλο χορηγό. Ψάχνουμε, προσπαθούμε αλλά δε μπορούμε να ματώσουμε πάλι εν μέσω πανδημίας και ανασφάλειας. Μέχρι εκεί. Αγαπάμε τον σύλλογο και τον τόπο μας. Βάζουμε και δεν παίρνουμε και ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε να εκποιήσει το όνομα, την ιστορία και το ΑΦΜ του συλλόγου».

Τώρα, σχετικά με την πρόταση του Παναιτωλικού ο Κώστας Γκουμόσιος είπε: «Ηρθαν οι άνθρωποι και μας έκαναν μία διερευνητική πρόταση συνεργασίας για να κατεβάσουν την ομάδα στο Αγρίνιο. Μιλήσαμε 45 λεπτά και αυτό ήταν όλο. Μας ζήτησαν να τους δώσουμε μία λίστα με τις υποχρεώσεις της ομάδας. Τα οικονομικά του Παμβοχαϊκού είναι πιο καθαρά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δώσαμε στους ανθρώπους τη λίστα με τις υποχρεώσεις του συλλόγου και τους ξεκαθαρίσαμε πως σε περίπτωση οποιασδήποτε συμφωνίας θα αναλάβουν τις πληρωμές αυτές. Από άλλη δεν θα διαπραγματευτούμε αυτές τις υποχρεώσεις. Τους δώσαμε ότι ζήτησαν και δεν έχουμε πάρει ακόμα απάντηση μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης στις 17.00. Ετσι έχουν τα πράγματα και δεν θέλουμε άλλες παρεξηγήσεις και φασαρίες στην πλάτη την δική μας και του συλλόγου. Δεν έχουν γίνει άλλες συζητήσεις, ούτε έχει υπάρξει καμία συμφωνία. Σας λέω μάλιστα τώρα πως ο Παμβοχαϊκός δεν πωλείται».

Για την εκτίμηση του για το εάν είναι εφικτή η αλλαγή του Παναιτωλικού με τον Παμβοχαϊκό είπε: «Μην τρέχετε. Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό ούτε έχουμε πάρει οριστικές αποφάσεις. Εμείς ως Παμβοχαϊκός θα κάνουμε την προσπάθεια μας να κατέβουμε κανονικά. Προβληματιζόμαστε για τη νέα σεζόν διότι προσπαθούμε να βρούμε 40.000 Ευρώ για τις άμεσες υποχρεώσεις. Αυτό είναι όλο. Για αυτό και δηλώσαμε συμμετοχή την Δευτέρα. Για να κερδίσουμε χρόνο για να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Πέραν των όσων σας είπα τίποτε άλλο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
 
 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ