Εκτυπώστε τη σελίδα
09-09-2020 10:33

Tα σενάρια για να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Παναιτωλικού και Παμβοχαϊκού

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες τρεις ημέρες για να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Παναιτωλικού και του Παμβοχαϊκού προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος του Αγρινίου να μπει ενεργά στο επαγγελματικό βόλεϊ.


Σήμερα Τετάρτη (9/9) αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Το sports3.gr αποκάλυψε τις επαφές των δύο πλευρών και σήμερα αποκαλύπτει το όλο εγχείρημα που εμπνεύστηκαν έμπιστοι συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτη Κωστούλα προκειμένου να προσφέρουν ένα νέο προϊόν στην τοπική κοινωνία με μία ομάδα που θα παίζει στην κορυφαία κατηγορία με σχετικά μικρό κόστος.

Ο Φώτης Κωστούλας θεωρεί πως το βόλεϊ προσφέρει μία εναλλακτική λύση για να παίξει ο αγαπημένος του σύλλογος πρωταγωνιστικό ρόλο και έδωσε το πράσινο φως για να γίνουν οι οικονομοτεχνικές μελέτες. Ετσι ξεκίνησαν οι συζητήσεις.

Τι ζητάει ο Παμβοχαϊκός

Βέβαια από τις συζητήσεις μέχρι να φτάσουμε να δούμε τον Παναιτωλικό στην Volley League υπάρχει μεγάλη απόσταση και χρόνος δεν υπάρχει. ΕπΊ πλέον η διοίκηση του Παμβοχαϊκού θέλει να επωφεληθεί από την πώληση των δικαιωμάτων της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να αναλάβουν εκκρεμότητες από τις προηγούμενες δύο σεζόν σε αθλητές, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία που πλησιάζουν τις 50.000 Ευρώ.

Τα τρία σενάρια

Ακόμα όμως κι αν υποθέσουμε πως μπορεί να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο οι παράγοντες των δύο πλευρών θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία για το πως θα την υλοποιήσουν, δηλαδή, πως θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στη Volley League έχοντας τακτοποιήσει όλα τα νομικά ζητήματα.

Επομένως θα πάμε σε τρία σενάρια:

Διαβάστε τα σενάρια στο sports3.gr