1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2020 23:59

Η Φενερμπαχτσέ το Σούπερ Καπ με MVP Χιντάλγκο και τον Χόαγκ τζούνιορ να νικάει το μπαμπά

Την πρώτη κούπα της σεζόν πανηγυρίζει η Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία και συγκεκριμένα την κατάκτηση του Σούπερ Καπ βόλεϊ ανδρών όπου μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο Κουβανός με γερμανικό διαβατήριο Σαλβαντόρ Χιντάλγκο, αλλά και η οικογένεια των Χόαγκ από τον Καναδά.


Η Φενερμπαχτσέ νίκησε με 3-1 σετ την Αρκάς όπου προπονητής είναι ο Γκλεν Χόαγκ γνωστός μας από παλαιότερες αναμετρήσεις με ελληνικές ομάδες.

Ο αγώνας έγινε στο Γκενγκίζ Κολού της Προύσας. Η Φενέρ είχε κορυφαίο τον Χιντάλγκο που αναδείχτηκε MVP του αγώνα αλλά και τον Νίκολα Χόαγκ γιο του Γκλεν που ήταν στον αντίπαλο πάγκο. «Με το μπαμπά τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά.  Οι νίκες και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα χαμογέλασα εγώ, αύριο ίσως ο μπαμπάς», είπε ο Νίκολα Χόαγκ.

Το μόνο θετικό για την Αρκάς ήταν η πολύ καλή παρουσία του 18χρονου Εφέ Μαντιράτσι.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 20-25, 25-20, 25-20)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Εργκάν Ντογκάν): Κιγιάκ 4π., Βιγκράς Γκράχαμ 9, Νίκολας Χόαγκ 16, Μπατούρ 6, Χιντάλγκο 26, Τόι Μετίν 7 / Γιεσίλμπουντάκ (λ- 57%υπ.), Σικάρ 3.

ΑΡΚΑΣ (Γκλεν Χόαγκ): Μαντιράτσι 22π., Γκούνγκορ 13, Μάτιτς 7, Μπλανκενάου 1, Κοτς 3, Γκουλμέζογλου 11 / Μπράβο (λ), Λαγκουμτζίγια, Γουίνκελμίλερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ