1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2018 17:34

Κώστας Δεληκώστας: «Η φιλοσοφία μου και οι ενστάσεις μου»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Ο Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός έχει ρεπό στην  πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Volley League και θα παίξει τον πρώτο του αγώνα για τη σεζόν 2018-2019 στην 2η αγωνιστική. Τότε θα αντιμετωπίσει στο Βραχάτι τον Φοίνικα Σύρου που έχει στον πάγκο του τον Νίκο Ζαλμά, με τον οποίο ο Παμβοχαϊκός έκανε τα πρώτα μεγάλα και επιτυχημένα βήματα στην επαγγελματική κατηγορία πριν από οκτώ χρόνια. Μάλιστα ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας μετά την κλήρωση είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Ζαλμά και να συζητήσουν θέματα για το νέο πρωτάθλημα.

 

Ο Κώστας Δεληκώστας είπε για τη νέα ομάδα του Παμβοχαϊκού: «Η διαφορά της νέας ομάδας σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν είναι πως πέρυσι είχα καλούς και έμπειρους αθλητές που δεν γνώριζαν την φιλοσοφία μου, ενώ εφέτος υπάρχουν στο ρόστερ αθλητές που ξέρουν πολύ καλά τι ζητάω και είναι έμπειροι. Αναφέρομαι στον Δημητριάδη, στον Παπαδημητρίου στον Παλέντζα και στον Γκλαντσόουν. Εχουμε πάρει και τρεις νεαρούς βραζιλιάνους και το ελληνοβραζιλιανικο προφίλ δημιουργεί μία ομοιογένεια. Η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν αλλά όλοι οι άλλοι θα πρέπει να τους δούμε στο γήπεδο για βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Η συμμετοχή 11 ομάδων στο πρωτάθλημα δυσκολεύει πιο πολύ τα πράγματα για την παραμονή. Αυτό όμως δεν είναι θέμα προπονητή αλλά θέμα των παραγόντων. Προσωπικά έχω τις ενστάσεις μου για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα και για τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει κάθε ομάδα για να αγωνιστεί. Γιατί δηλαδή να πάμε στις 10 ομάδες και να μην έχουμε 14 ομάδες αλλά πιο αυστηρούς κανονισμούς συμμετοχής; Είναι μεγάλη κουβέντα που δεν είναι η ώρα να ανοιχτεί από εμένα. Η δουλειά μου είναι να δουλεύω στο γήπεδο και σκοπός μου να ετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα».
Διαβάστηκε 898 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ανδρεάς Φράγκος: «Σοβαρό σωματείο ο Ολυμπιακός, θα ανεβάσει επίπεδο την Εθνική»
    Ο Ανδρέας Φράγκος μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην παρουσία των πολλών Ελλήνων παικτών στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως η εξέλιξη τους θα βοηθήσει την Εθνική ομάδα να ανέβει επίπεδο.
  • Αρβανίτη: «Στόχος η πρόκριση στούς Ολυμπιακούς του 2020»
    Η «μεγάλη» κυρία του μπιτς βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη είναι και παλι εδώ και με δηλώσεις της στο www.volleyball.gr., σχολίασε για την μεγάλη της επιστροφή:
  • Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Παραμένουν ίδιοι οι στόχοι μας»
    Δηλώσεις και συνεντεύξεις στους εκπροσώπους του Τύπου, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (11/9), στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη. Ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς τόνισε πως η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη για τις Πειραιώτισσες, καθώς οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» ενισχύθηκαν μεταγραφικά.
  • Στέλλα Χριστοδούλου: «Ο κόσμος μας είναι ο παλμός μας»
    Δηλώσεις και συνεντεύξεις στους εκπροσώπους του Τύπου, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (11/9), στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις των αθλητριών Στέλλα Χριστοδούλου, Άλισον Μεϊφιλντ, Λάουρα Έμοντς, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και Ασημίνα Νικολογιάννη.
  • Νίκος Ζαλμάς: «Να δημιουργήσουμε μια σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα» (pic)
    Ο προπονητής του ανανεωμένου Φοίνικα Σύρου, Νίκος Ζαλμάς, έκανε τις πρώτες του εκτιμήσεις για τη νέα σεζόν και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι νησιώτες θα υποδεχτούν στην έδρα τους τον Ηρακλή Χαλκίδας και την δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν στο Βραχάτι τον Παμβοχαϊκό
    Ο Φοίνικας είχε την τιμητική του στις βραβεύσεις καθώς από την ομάδα της σεζόν 2017-18 ο Δημήτρης Ζήσης αναδείχτηκε κορυφαίο λίμπερο και την βράβευση έκανε ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Δημήτρης Αρβανίτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ