1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2018 20:52

Παμβοχαϊκός: Με 220 παιδιά ολοκληρώθηκε το 6ο τουρνουά Μίνι βόλεϊ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έκτο τουρνουά Μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Παμβοχαϊκός στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου στη μνήμη του αντιπροέδρου του συλλόγου «Ευθύμιο Κανελλόπουλο».

Μάλιστα εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/4) το 6ο Τουρνουά Μίνι στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου Γ. Τριαντάφυλλος αφιερωμένο στον πρώην αντιπρόεδρο του συλλόγου "Ευθύμιο Κανελλόπουλο" που έφυγε απρόσμενα από κοντά μας.

Περισσότερα από 220 παιδιά έδειξαν τις δεξιότητες του βόλεϊ σε γονείς και φίλους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά τους.Στο τουρνουά συμμετείχαν οι σύλλογοι:

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ, ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΟΣΕΙΔΏΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ, ΦΙΛΙΑ ΛΕΧΑΙΟΥ, ΓΣ ΝΕΜΕΑΣ, ΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Φυσικά απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους καθώς και κέρασμα που προσέφεραν οι εταιρείες «Βικος & χαρτεμπορικη βοχας.»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΘΥΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΙΝΙ Κα Μαλακού Γιώτα καθώς και στην έφορο Κα Μιχαλοπούλου Γιώτα για την διοργάνωση.Ευχαριστεί τους προπονητές και εφόρους των αναπτυξιακών τμημάτων για την βοήθεια τους στο στήσιμο της εκδήλωσης

.Για τον ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ

Το ΔΣ

Διαβάστηκε 644 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ