1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2012 09:27

S.O.S. από τον Ηρακλή: «Θέμα ωρών η διάλυση του τμήματος...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Σήμα κινδύνου εξέπεμψε κι επίσημα η ομάδα του Ηρακλή. Μετά τον αποψινό νικηφόρο αγώνα με τον Μίλωνα, εκδόθηκε ανακοίνωση που υπογράφουν οι παίκτες, ο προπονητής και οι διοικούντες του ΤΑΑ όπου κάνουν την ύστατη έκκληση προς οπαδούς και παλιούς παράγοντες και κυρίως προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (την ΕΣΑΠ) για να βοηθήσουν οικονομικά και θεσμικά την ομάδα ώστε να αποφύγει την διάλυση. «Είναι πλέον θέμα ωρών η διάλυση του τμήματος. Παρακαλούμε όλους να συνδράμουν οικονομικά προκειμένου τη Δευτέρα η ομάδα να μη βάλει μια μαύρη γραμμή στην ιστορία της και ένα τέλος που δεν θα περίμενε κανένας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα των τίτλων, η ομάδα που έφερε στο σύλλογο πρωταθλήματα, κύπελλα, συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση βόλεϊ έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της. Εμείς οι παίκτες και ο προπονητής μας, μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου κάνουμε ένα κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας που αγαπάει αυτό το τμήμα και θέλει να το βλέπει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της volleyleague. Εμείς μέχρι τώρα παρά το γεγονός πως η ομάδα δημιουργήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με όλες τις ελλείψεις και τα λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο εντός του παρκέ. Τα προβλήματα όμως είναι πολλά και οι άνθρωποι που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση δεν μπορούν να εμπαίζονται από παράγοντες εκτός Ηρακλή (διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, κυρίως)  προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματα των συμφωνιών που έγιναν το καλοκαίρι.

Η μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή που μπορεί να δώσει λύση στη δεινή οικονομική κατάσταση του τμήματος είσαστε εσείς. Οι αγνοί και πιστοί φίλοι της ομάδας. Είναι πλέον θέμα ωρών η διάλυση του τμήματος χωρίς εμείς να ευθυνόμαστε αποκλειστικά γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Κι επειδή αυτή η ιδέα που λέγεται Ηρακλής πρέπει να στηριχτεί από τον κόσμο της, παρακαλούμε όλους να συνδράμουν οικονομικά προκειμένου τη Δευτέρα η ομάδα να μη βάλει μια μαύρη γραμμή στην ιστορία της και ένα τέλος που δεν θα περίμενε κανένας. Ήρθε η ώρα για εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πρωταγωνιστές των φωτογραφικών στιγμιότυπων και πανηγυρισμών να επιστρέψουν στην ομάδα βόλεϊ «πληρώνοντας» λίγη από τη δόξα που εισέπραξαν από το τμήμα των επιτυχιών».

Διαβάστηκε 3896 φορές

5 σχόλια

  • Comment Link ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 15:52 posted by ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ

    Ζητώ χίλια συγνώμη από τα syte. Το σχόλιό μου αναρτήθηκε.Απλώς εγώ το έψαχνα σε άλλο ρεπορτάζ.Και πάλι χίλια συγνώμη.

  • Comment Link ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 15:46 posted by ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ

    Σας ευχαριστώ πολύ που λογοκρίνατε το σχόλιό μου.Ένα σχόλιο που δεν περιελάμβανε ύβρεις και που ήταν και επώνυμο.Σας αξίζουν συγχαρητήρια διότι έτσι μου αποδείξατε περίτρανα ότι είχα χίλια δίκια όταν μίλαγα για πέτσινους ανθρώπους και χούλιγκανς στο άθλημα.
    Αν και ξέρω ότι ούτε αυτό θα δημοσιευθεί διότι και έντιμοι είστε και θαρραλαίοι, το γράφω έτσι απλά για να νοιώθετε έκσταση την ώρα που το κόβετε και δεν το αναρτάτε.

  • Comment Link μας εχεις πρηξει Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 15:00 posted by μας εχεις πρηξει

    εσυ τι κανεις ρε Χρ.Θεοδωρίδης για τον ηρα που μας εχεις πρηξει??????

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 11:03 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    σωστό το παραπάνω σχόλιο. Κάνει έκκληση η διοίκηση; Μα είναι δυνατόν.Υποτίθεται ότι η διοίκηση υπάρχει εκεί για να δώσει λύσεις αλλιώς δεν υπάρχει λόγος,να σηκωθούν να φύγουν.Να κάνουν έκκληση οι αθλητές το καταλαβαίνω αφού στην ουσία παίζουν τζάμπα αλλά η διοίκηση; ΕΛΕΟΣ.Μα που έχει πέσει η ομάδα μας; Πόσο θρασείς είναι κάποιοι; Δε ντρέπεστε ρε που κάνετε και έκκληση; Ξεφτιλίσατε την ομάδα, γράφουνε όλα τα σάϊτ και οι εφημερίδες ότι διαλύεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ότι από στιγμή σε στιγμή αποχωρεί κι εσείς είστε ακόμα διοίκηση; Λίγη τσίπα δεν έχετε;Όταν κάποιος δε μπορεί το λέει από την αρχή, δεν το παίζει μάγκας και στα δύσκολα αφήνει την ομάδα να διαλυθεί. Ρε Μπερμπέρογλου, όταν έστηνες την ομάδα το καλοκαίρι και διατυμπανιζες ότι δε θα έχει πρόβλημα έλεγες ψέματα;Πού είσαι τώρα; Αντε να σε δω. Την έκανες ή ακόμα; Φαντάζομαι έχεις εξαφανιστεί και κατά την προσφιλή σου συνήθεια δεν απαντάς ούτε στα τηλέφωνα. Τι έχεις να πεις τώρα; Εσύ τσιρκογιάννη κι εσύ κλιάτση κι εσείς της λέσχης πού είστε τώρα;Τι νομίζατε είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ; Το ερασιτεχνικό του χωριού σας; Σας φταίει ο κολύμπατζης, ο μανωλόπουλος, ο γωγάκος,ο τριανταφυλλου ο ένας ο άλλος. Καθρέφτη έχετε να κοιταχτείτε και να θαυμάσετε τα μούτρα σας που κάνετε περίγελο τον ΗΡΑΚΛΗ; Τι εκκλήσεις κάνετε τωρα; Να σας λυπηθούν όσοι μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά για να γίνετε μάγκες εσείς; Ποιος σοβαρός θα έβαζε τα λεφτά του όταν η ομάδα διοικείται από εσάς; Είναι δυνατόν; Το πράγμα φάνηκε από την αρχή.Όταν ο κολύμπατζης και οι δικοί του παραιτήθηκαν ένας θεός ξέρει γιατί και τι τους κάνατε και βλέποντας ότι το πάνω χέρι στην ομάδα έχει ο γνωστός μπερμπέρογλου και κάτι άσχετοι, ήταν θέμα χρόνου να διαλυθεί η ομάδα. Πού πάρε ρε; Πού νομίζετε ότι βρίσκεστε; Μια παράταση πηρατε λόγω του νόμου που αφορά όλες τις ομάδες για ένα μήνα και πανηγυρίζατε λες και πηραμε πρωτάθλημα.Δεν ξέρατε ότι θα τελειώσει ο μήνας-όπως και μάθαμε τα μαντάτα από την εεα-και ότι δε θα υπάρχουν και λεφτά αφού εσείς μόνο εκκλήσεις σε άλλους ξέρετε να κάνετε;Αντε τώρα κανονίστε τα αφού μπορείτε.Μακάρι να βρείτε τη λύση όχι για εσάς αλλά για τον ΗΡΑΚΛΗ. Τώρα πόσο αισιόδοξος μπορεί να είναι ένας ηρακληδέας έχοντας εσάς για διοίκηση αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
    ΥΓ:για ακόμα μια φορά ζητάω να μάθω ποιοι διοικούν το ΓΣ και το ταα.Εκτός από τους αρχηγαρες το μπερμπερογλου και το τσιρκογιάννη, οι οποίοι φαντάζομαι δεν υπογράφουν για τίποτα, ποιοι άλλοι υπάρχουν εκεί και ευθύνονται γι αυτό το χάλι;Ονόματα για να τους μάθει ο κόσμος.Ρε μπας και είστε μούφα όλοι εκεί και δεν υπάρχει επίσημη διοίκηση;Ονόματα εδώ και τώρα .

  • Comment Link Πατσαλάς Κωνσταντίνος Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 13:07 posted by Πατσαλάς Κωνσταντίνος

    Καλά είμαστε σοβαροί??? Έκκληση της διοίκησης σε ποιόν? Σε αυτούς που υποσκάπτουν την ύπαρξη της ομάδας? Ανίκανοι και λίγοι... Με τέτοια διοίκηση όντως είναι θέμα χρόνου η διάλυση. Κακομοίρηδες!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ