1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2018 15:46

Ηρακλής: Ξεκίνησε η προπώληση με τον Ολυμπιακό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε δυναμική και μαζική παρουσία του κόσμου του Ηρακλή, στον μεγάλο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (17/2) στο κλειστό της Μίκρας, ζητάει η διοίκηση του "γηραιού" με ανακοίνωση της, και καλεί άπαντες να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ματς από το Κατσάνειο, οπου ξεκίνησε η προπώληση τους.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Η προπώληση των Εισιτηρίων ξεκίνησε!!!Στην τελική ευθεία έχει μπει η ομάδα μας για την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (17/2, στις 17:00μ.μ) κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Δυναμική και μαζική παρουσία του κόσμου.Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε πως κάθε αγώνας θεωρείται πολύ κρίσιμος και η συμπαράσταση του κόσμου μας μπορεί και είναι καταλυτική.

Σας περιμένουμε και αυτό το Σάββατο στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες να στηρίξετε με πάθος και να την οδηγήσετε σε ένα και μόνο προορισμό .... την κατάκτηση της νίκης.

Σημαντική κίνηση για την ομάδας μας εκτός από την έντονη παρουσία μας στο πλευρό της είναι η αγορά ενός εισιτηρίου ώστε να μπορέσει το τμήμα να ανταπεξέλθει στην δύσκολη ερχόμενη εβδομάδα καθώς έχει κληθεί να δώσει δύο αγώνες στην Πρωτεύουσα, κάτι που επιβαρύνει οικονομικά το τμήμα αφού παίκτες και προπονητικό τιμ θα πρέπει να αναχωρήσουν την Τρίτη και να επιστρέψουν Κυριακή.

Έτσι όλοι μαζί ας συνεισφέρουμε στην προσπάθεια της ομάδας. Όλοι μαζί μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους του τμήματος.Από σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο του αγώνα από το Κατσάνειο!»

Διαβάστηκε 615 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ