1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2017 21:39

Τέλος ο Ριζόπουλος από τον Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Δημήτρης Ριζόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή.

Ο Έλληνας ακραίος, αποχώρησε από τον σύλλογο για προσωπικούς του λόγους, όπως ανέφερε αρχικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΑ ενώ ο παίκτης επανήλθε με προσωπική του ανακοίνωση, με την οποία υποστήριξε ότι οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί.

Αρχικά η ανακοίνωση της διοίκησης του «γηραιού» αναφέρει:

«Η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με όλους τους παίκτες εκτός του Δημήτρη Ριζόπουλου που πολύ πριν τις γιορτές είχε εκφράσει για προσωπικούς λόγους την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του», αναφέρει αυτή μεταξύ άλλων.

Η απάντηση-ανακοίνωση του Δημήτρη Ριζόπουλου αναφέρεται:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας ειμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω τον λόγο της αποχώρησης μου απο την ομαδα του ΗΡΑΚΛΗ και να κανω σαφές οτι η αποχώρηση μου δεν οφείλεται για προσωπικούς παρά μονό για οικονομικούς λόγους!!!

Στα όσα αναφέρθηκαν για την αποχώρηση μου θέλω να δημοσιοποιήσω οτι πριν λίγες μέρες κατάφερα να πάρω τα περσινά δεδουλευμένα μου και για την φετινή σεζόν να μην εισπράξω ούτε έναν μισθό, για αυτό λοιπόν αποχώρησα από την ομάδα και χάρισα όλα τα φετινά δεδουλευμένα γιατί δεν έβλεπα λύση στο πρόβλημα μου!!πλέον είμαι σε αναζήτησή άλλης ομάδας!!

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για την στήριξη του και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα!!!

Με εκτίμηση Δημήτριος Ριζοπουλος»

Διαβάστηκε 573 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Τζουλιάνι: «Είχαμε ομαδικό πνεύμα», Τράβιτσα: «Δείξαμε χαρακτήρα»
    Χαμογελαστός για τη δεύτερη νίκη του Οκυμπιακού εμφανίστηκε ο προπονητής των Πειραιωτών Αλμπέρτο Τζουλιάνι:
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.
  • VL Γυναικών (15η αγωνιστική): Σύγκρουση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στη Μίκρα και «Ελ Κλάσικο» στη Νάξο
    Το μεγάλο ντέρμπι τετράδας στη Μίκρα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και το «Ελ Κλάσικο των Κυκλάδων», μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας, ξεχωρίζουν στην 15η αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Πρόκειται για μια αγωνιστική όπου το Σάββατο 8/2 διεξάγονται και οι έξι αναμετρήσεις.
  • «Ναύαρχος» Νογκέρας οδήγησε τον ΑΟ Θήρας στο 4χ4
    Με την Τζένιφερ Νογκέρας να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι στην επίθεση, ο ΑΟ Θήρας επικράτησε στη Κυκλαδίτικη"ναυμαχία" του Πανναξιακού με 3-0 σ στο κατάμεστο από 800 φίλους του κλειστό της Σαντορίνης, και έκανε το 4Χ4 στη Volleyleague γυναικών.
  • Σε ρυθμούς κλήρωσης η Volley League ανδρών
    Αντίστροφα μετράει για το πρώτο σερβίς της χρονιάς η Volleylegue, καθώς σε λίγες ώρες (18:30), στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Παλαιό Φάληρο) ,η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος ανδρών που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ