1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-10-2014 23:33

«Ανατρίχιασα στην πρεμιέρα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Θεοδόσης Ηλίας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το ξεκίνημα της ομάδας βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Ο ταλαντούχος πασαδόρος αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου που είναι στο πλευρό της ομάδας.

«Καμία νίκη δεν είναι εύκολη. Καταβάλαμε προσπάθεια σε όλα τα σετ για να φτάσουμε σε αυτό το 3-0. Είμαστε ικανοποιημένη από το ξεκίνημα. Αυτός είναι ο στόχος να κερδίζουμε όλες τις ομάδες.

Για μένα παίζει ρόλο η χημεία που έχουμε ως ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Μας βοηθάει τόσο η διοίκηση, όσο και το τιμ της ομάδας».

Για τον Θόδωρο Μποζίδη: «Είναι τιμή για μένα να έχω δίπλα μου ως συμπαίκτη και δάσκαλο τον Θόδωρο Μποζίδη. Με βοηθάει σε όλα. Είναι δίπλα μου μου μεταδίδει εμπειρίες και αυτό με ηρεμεί πολύ στο παιχνίδι».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Πάμε για τη νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Θέλουμε και πάλι γεμάτο Κατσάνειο. Προσωπικά εγώ ανατρίχιασα στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Θέλω να δω και πάλι το γήπεδο γεμάτο».
Διαβάστηκε 563 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Nikolakis Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 07:05 posted by Nikolakis

    Ωραίο άρθρο! Αναφέρεται σε κάποιο ματς που τελείωσε 3-0. Οι ομάδες που παίξανε άγνωστες. Λες και ειναι υποχρεωμένος να ξέρει κάποιος που παίζει ο Θεοδοσης Ηλίας. Πάλι καλα που αναφέρει το παιδί το κατσανειο και μπορείς να υποθέσεις. Εκεί βέβαια που πάθαινεις πλακα ειναι στο ¨Ειμαστε αγαπημενη¨.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ