1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 16:02

«Δεν γίνεται Α1, χωρίς Ηρακλή»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Χρήστος Πάτρας προπονητής του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στο στήσιμο της ομάδας και το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία πλέον.
Στην αρχή είπε:«Δεν μπορεί να γίνεται Α1 χωρίς τον Ηρακλή και πραγματικά δεν μου καλοφάνηκε. Θα το καταλάβουν στο τέλος του πρωταθλήματος όταν δεν θα έχουν δει τίποτα» για να προσθέσει σχετικά με την ομάδα:

«Τα παιδιά κερδίζουν κάθε μέρα. Τα έχω 20 μέρες και έχουν κάνει γεωμετρική πρόοδο. Αυτό που κοιτάω είναι να καταλάβουν που βρίσκονται και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Σιγά-σιγά το ξεπερνάμε και όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο έμπειροι θα γινόμαστε, ενώ δεν θα είμαστε έτοιμοι. Όχι ότι θα τους υποχρεώσω αλλά τα παιδιά είναι έξυπνα και θα αρχίσουν να αντιδρούν»

Και πρόσθεσε:«Παίζουμε στις 26 του μηνός με τον Μέγα Αλέξανδρο στην Μίκρα. Εγώ θέλω να είμαστε ρεαλιστές. Υπάρχουν ομάδες πολύ έμπειρες αλλά επειδή είναι σχετικά χαμηλού επιπέδου δεν μπορείς να ξέρεις. Τα δικά μας τα παιδιά έχουν δυναμική και θέληση και δεν ξέρω τι μπορεί να βγει. Εγώ κοιτώ να προωθήσω τα παιδιά και να φέρω ακόμη πιο μικρά παιδιά στην ομάδα. Πάντοτε υπήρχαν ταλαντούχοι παίκτες στον Ηρακλή και τώρα τους δίνετε η ευκαιρία να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, και η διοίκηση να ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Παλαιότερα δεν πολύ-παίζαμε με δικά μας παιδιά. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν γίνεται  να παίρνουν τα πρωταθλήματα στις κάτω κατηγορίες και να μην παίζουν. Εγώ θέλω να περάσω αυτή την φιλοσοφία και θέλω να ελέγξω αυτές τις ηλικίες για να μπορούν να αντέξουν στο μεγάλο επίπεδο. Θέλει δουλειά για να μάθεις την ιστορία στα παιδιά. Από την δική μου πλευρά πρέπει να προσπαθήσω να ξεσκαρτάρω αυτά τα παιδιά που μπορούν να πάνε πάνω, και είμαστε σε καλό δρόμο»

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα:«Θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει. Ξέρω καλά ότι ο κόσμος του Ηρακλή αγαπά το βόλεϊ και αργά η γρήγορα θα έρθει εκεί που ήταν .Δεν υπάρχει περίπτωση. Θέλουμε κοντά τον κόσμο και να δώσει το dna στα παιδιά ότι βρίσκονται σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα»
Διαβάστηκε 831 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link volley news SYROS Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 13:42 posted by volley news SYROS

    Αγαπητέ ΑΟΚΑΡΑ νά είσαι πάντα καλά καί νά αγαπάς τό volley όπως εμείς.Οσον αφορά τά υπόλοιπα θά δείξει η συνέχεια

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 06:51 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    συμφωνούμε απόλυτα κε Πάτρα, Α1 χωρίς Ηρακλή δεν γίνεται.Μιας όμως και είστε κάθε ημέρα στο Κατσάνειο καλό θα ήταν να το λέτε όποτε τους βλέπετε στον κο Τσιργογιάννη και τους κολλητούς του της Πανελλήνιας Λέσχης οι οποίοι είναι οι υπεύθυνοι που έφτασε εδώ ο Ηρακλής, στο κατώτατο στάδιο ξεφτίλας και απαξίωσης.Ολοι γνωρίζουν ότι πέρα από τα οικονομικά βάρη παλαιότερων διοικήσεων, οι κύριοι που πίστεψαν ότι μπορούν να διοικήσουν ένα τόσο μεγάλο σύλλογο έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αφού με τη συμπεριφορά τους και την κουτοπονηριά τους αναγκασαν τον Κολύμπατζη και τους ανθρώπους της διοικησής του να φύγουν τρέχοντας και παρά το ότι έφεραν το νταμπλ στην ομάδα, στη συνέχεια έκαναν τα πάντα και όλες τις λάθος κινήσεις για να οδηγήσουν τον Ηρακλή στην Α2. Θυμάμαι σε γενική συνέλευση τους ανθρώπους της προηγούμενης διοίκησης να τους λένε ξεκάθαρα τα εμπόδια που βρίσκονταν μπροστά όμως αυτοί μαζί με το Μπερμπέρογλου ενδιαφέρονταν να απαλλαχθούν από την παρουσία τους. Κατέβασαν ομάδα εν γνώση τους ότι δε θα πάρει άδεια.Κι αν από σπόντα ξεκίνησαν το πρωτάθλημα λόγω της απόφασης για παράταση του Ιωαννίδη, ξέρανε πολύ καλά ότι έστω και αργότερα η ομάδα θα υποβιβασθεί λόγω έλλειψης δικαιολογητικών για αδειοδότηση κι ας λέγανε άλλα.Φτάσανε βέβαια στο σημείο να σκεφθούν ακόμα και την απόχωρηση από το πρωτάθλημα αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να "τρέξουν" ούτε ομάδα με τόσο χαμηλό μπάτζετ. Και από τη μια βριζανε και λασπολογούσαν την προηγούμενη διοίκηση και από την άλλη βαζανε λυτούς και δεμένους για να πεισουν τον Κολύμπατζη να δώσει χρήματα.Και τώρα που έγινε το αναμενόμενο μοιραίο που όλοι έβλεπαν από την αρχή εκτός από αυτούς, ακόμα και τώρα κι ενώ υπάρχει έτοιμη λύση που θα δώσει νέο όραμα αυτοί εγκλωβισμένοι στον εγωισμό και τη εμπάθειά τους και προφανώς επειδή δε θέλουν να κάνουν στη μπάντα και να αναλάβουν άλλοι, στερούν από τον Ηρακλή τη δυνατοτητα να κάνει μια νέα καθαρή και με όραμα αρχή. Αλήθεια κε Πάτρα εσείς που έχετε συνεργασθεί και παλαιότερα με τον Ηρακλή με ποιους θα προτιμούσατε να συνεργαστείτε; Με τον κο Τσιοργογιάννη και τους λοιπούς μαθητευόμενους μάγους που δεν έχουν ιδέα από βόλει η με ανθρώπους που και το άθλημα γνωρίζουν και δυνατότητα να φτιάξουν σοβαρή και καθαρή ομάδα έχουν; Η απάντηση είναι αυτονόητη για κάθε επαγγελματία.Ολοι το βλέπουν εκτός από αυτούς που κλείνουν τα μάτια και οδηγούν τον Ηρακλή στην απόλυτη ανυποληψία.Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ