1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2018 12:07

Στάχτη και το σπίτι του Παντελή Ταρνατόρου!

Ούτε η μόνιμη κατοικία του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου δε γλίτωσε από την πύρινη λαίλαπα που αφάνισε την περιοχή «Μάτι» της Ραφήνας ενώ από θαύμα γλίτωσε πρόσωπο της οικογένειας του που βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της συμφοράς.

Η ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο είναι ολοκληρωτική, ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν αλλά και τους καπνούς. Την τελευταία στιγμή απομακρύνθηκε πρόσωπο της οικογένειας.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι αλλά με αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να εκτυλίσσονται δε μπορούμε να σκεφτόμαστε και να συζητάμε για τα υλικά που καταστράφηκαν. Η όμορφη γειτονιά μας δεν υπάρχει πια. Το σπίτι βρέθηκε στο επίκεντρο της πυρκαγιάς. Ο νους μας είναι στις ψυχές που χάθηκαν άδικα και στις μαρτυρικές ώρες που πέρασαν. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Το σπίτι μας κατά 80% καταστράφηκε αλλά δε μπορώ να σκέφτομαι το σπίτι. Σκέφτομαι τα παιδάκια και τους γονείς τους που μαρτύρησαν και όλους αυτούς που πρέπει να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με τραυματικές εμπειρίες. Πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε σε αυτές τις οικογένειες και να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των ζημιών αλλά και στην πρόληψη μέτρων για να μην έχουμε αυτό το κακό και σε άλλες περιοχές», είπε στο volleynews.gr ο Παντελής Ταρνατόρος.

Φωτογραφία αρχείου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ