1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-05-2017 15:30

Στους Μιχαλεντζάκη, Καρυπίδη, Ριζάογλου το βραβείο «Νίκος Σαμαράς»

Οι Θρακιώτες Παραολυμπιονίκες της κολύμβησης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Δημήτρης Καρυπίδης και Σεμιχά Ριζάογλου θα είναι τα τρία πρόσωπα που θα βραβευθούν με το βραβείο «Νίκος Σαμαράς» στο φετινό επετειακό 25ο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.


Το βραβείο «Νίκος Σαμαράς» έχει θεσπιστεί  στη μνήμη του μεγάλου πετοσφαιριστή, που ήταν πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο όνομα που ανέδειξε το ελληνικό βόλεϊ, καταγόταν από την Ορεστιάδα και «έφυγε» τόσο άδοξα από τη ζωή το 2013.

Μέχρι σήμερα το βραβείο έχει απονεμηθεί στην ολυμπιονίκη του τριπλούν και φοιτήτρια του τμήματος Πηγή Δεβετζή και τον υπερμαραθωνοδρόμο Ιωάννη Τσιάνο.

Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου αποφάσισε να βραβεύσει με το τιμητικό αυτό βραβείο τους τρεις θρακιώτες παραολυμπιονίκες του Ρίο ντε Τζανέιρο: τον καταγόμενο από τις Φέρες Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη που είναι και πρωτοετής φοιτητής του τμήματος, τον Αλεξανδρουπολίτη Δημήτρη Καρυπίδη και την Ξανθιώτισσα Σεμιχά Ριζάογλου.

Άλλωστε αξίζει να τονιστεί ότι φέτος, παράλληλα με το 25ο Επετειακό Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα διεξαχθεί και η 1η Διεθνής Συνάντηση «Αθλητισμός και Αναπηρία». Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής θα διοργανωθεί και ειδική στρογγυλή τράπεζα με ομιλητές κορυφαίους προπονητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας από διάφορα σπορ.

thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ