1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2016 20:06

Χιλμπέρτο Χερέρα: «Λεμονίδη, που είναι ο Βασιλάτος;» (video)

Του Στέφανου Λεμονίδη - Αβάνα

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητή της Ελλάδας Χιλμπέρτο Χερέρα, βραβεύτηκε από την κουβανική ομοσπονδία για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ. Είναι το μοναδικό μετάλλιο της Κούβας στη διοργάνωση και στην ομάδα του είχε και τον πρώην παίκτη του Μίλωνα Άμπελ Σαρμιέντος.

Ζει πλέον στην Αβάνα και διδάσκει βόλει στους καθηγητές στο Πανεπιστήμιο και όπως μας είπε  "όλοι οι παίκτες που πήγαν στην Ελλάδα είναι πολύ καλοί. Έχουμε μια νέα φουρνιά παικτών που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Μαθαίνω τα νέα από την Ελλάδα, που αγαπώ και στεναχωριέμαι. Τα ακούω στην τηλεόραση. Εύχομαι γρήγορα να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας. Θυμάμαι που γράφατε για μένα κάθε μέρα, αλλά αυτά είναι νερό. Που είναι ο Βασιλάτος; (γέλια). Περασμένα, ξεχασμένα. Η καρδιά μου είναι στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους και μιλάω συχνά μαζί τους. Με τον Γέροντα, τον Δερμάτη. Το 2014 ήρθα  για διακοπές".

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ