Εκτυπώστε τη σελίδα
05-01-2023 15:15

Γιώργος Πετρέας: Ο μόνος περυσινός κυπελλούχος του ΠΑΟΚ που πανηγύρισε Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Πετρέας τη σεζόν 2021-22 πανηγύρισε με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα δίνοντας έτσι ραντεβού με τον Δικέφαλο στο Σούπερ Καπ.

Στο διάστημα που μεσολάβησε όμως ο Πετρέας πήγε από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό και το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2023 στο Β.Α.Κ. Ηρακλείου στέφθηκε Σούπερ πρωταθλητής και έγινε ο μοναδικός κυπελλούχος που πανηγύρισε το Σούπερ Καπ με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του:

Μάλιστα αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος Σούπερ Καπ για τον Γιώργο Πετρέα μετά από αυτόν που πήρε με τον Ηρακλή τη σεζόν 2007-08.

«Eίναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα. Πανηγύρισα το πρώτο μου Σούπερ Καπ κόντρα στην ομάδα που αγωνιζόμουν την περσινή σεζόν. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και ήταν σημαντικό για μας που τον κερδίσαμε. Είναι σημαντικό που έχουμε νικήσει τον ΠΑΟΚ σε τέσσερις αγώνες.

Ο αγώνας κρίθηκε στη θέληση, στο τελείωμα των κρίσιμων φάσεων και στο μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα με αυτούς έμπειρους ξένους παίκτες και όλους εμάς τους Έλληνες παίκτες που έχουμε κάνει μία ωραία παρέα. Συνεχίζουμε...», είπε ο Γιώργος Πετρέας.