1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2021 19:05

Σούπερ Καπ 2021: «Να σπάσει το ρόδι» θέλει ο Φοίνικας ΟΝΕΧ

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Σούπερ Καπ και μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει στη διοργάνωση ο κάτοχος του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς καθώς τη σεζόν 2020-21 λόγω του κορονοϊού δεν έγινε κύπελλο Ελλάδος. Όπως είπε ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ μετά από καιρό έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές του

Ανδρέας Φράγκος: "Σημαντικό που αναβιώνει το Σούπερ Καπ"

Ο ακραίος Ανδρέας Φράγκος που σήμερα (21/12) συμπλήρωσε 32 χρόνια ζωής δήλωσε:

"Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου που μας φιλοξενούν και που στηρίζουν για πολλά χρόνια το άθλημα μας. Θέλουμε να παίξουμε έναν καλό αγώνα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι μία γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ. Είναι σημαντικό που αναβιώνει η διοργάνωση του Σούπερ Καπ. Από την πλευρά μας ως αθλητές θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να προσφέρουμε θέαμα και στους θεατές και στους τηλεθεατές που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση".

Γιόσκο Μιλενκόνσκι: "Μεγάλη μέρα, μεγάλη ευκαιρία"

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιόσκο Μιλενκόνσκι ξεκίνησε τις δηλώσεις του στα αγγλικά αλλά στη συνέχεια μίλησε σε άπταιστα ελληνικά κερδίζοντας τις εντυπώσεις:

"Το Σούπερ Καπ είναι για την ομάδα μου ένα μεγάλο ματς, μία μεγάλη δοκιμασία απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ που μπορούμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη μέρα για την ομάδα μου και μία μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε προβλήματα τραυματισμών αλλά τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα γίνει ένα μεγάλο ματς".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ