1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2021 18:41

Σούπερ Καπ 2021: Για την τρίτη κούπα ο Ολυμπιακός με ενίσχυση Προύσαλη

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για 5η φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ το 2000 στο Αλεξάνδρειο επί του Ηρακλή και το 2010 στη Σαντορίνη επί του Παναθηναϊκού. Το έχει χάσει το 1997 από τον Άρη στο Βόλο και το 2005 από τον Ηρακλή στη Λαμία. Νέο πρόσωπο για την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι ο πασαδόρος Κώστας Προύσαλης που πήρε μεταγραφή από τον Φίλιππο Βέροιας.

Κώστας Στιβαχτής: "Θέλουμε να το κατακτήσουμε"

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής είπε:

«Εγώ θα ήθελα να πω, πολλά ευχαριστώ στην περιφέρεια και στη συνέχεια, στο νησί της Ρόδου, που μας φιλοξενεί εδώ πέρα. Είναι πολύ ευχάριστο, γιατί απλώνεται το βόλεϊ σε όλη, την Ελλάδα. Η Ρόδος έχει πάρει πολλά μεγάλα και σημαντικά τουρνουά, ακόμα και στο μπιτς βόλεϊ. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που έχουν τρέξει και θα τρέξουν, για να ολοκληρώσουν αυτή τη διοργάνωση, το Super Cup, που όλα αυτά τα χρόνια δεν γινόταν. Ευχόμαστε από εδώ και πέρα, να γίνεται κάθε χρόνο.

Για το παιχνίδι, εύχομαι να είναι πολύ ωραίο, να είναι διαφήμιση για το βόλεϊ, αντάξιο και των δυο ομάδων και των παικτών. Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, σίγουρα θέλουμε να το κατακτήσουμε εμείς, σαν Ολυμπιακός».

Δημήτρης Καζάζης: "Αγώνας διαφήμιση για το βόλεϊ"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για τον μεγάλο τελικό:

«Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους, φίλους, που στηρίζουν τον αθλητισμό έμπρακτα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί παίζουμε ένα παιχνίδι που έχει να γίνει 10 χρόνια και είναι σημαντικό για το άθλημά μας. Από εκεί και πέρα, είναι ένα παιχνίδι, που είναι γιορτή για το άθλημα. Μακάρι να γίνει ένα πολύ συναρπαστικό ματς, το οποίο θα χαρεί ο κόσμος από την τηλεόραση, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Να γίνει μια διαφήμιση για το άθλημα.

Η φιλοξενία είναι υπέροχη, θέλω να πω ευχαριστώ. Νιώθουμε τη ζεστασιά των ανθρώπων, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς σε αυτές τις δύσκολες εποχές, λόγω πανδημίας, που ταλαιπωρούμαστε όλοι, όπως κι εμείς. Θα προσπαθήσουμε να σας ανταμείψουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα, το θέλουμε και οι δύο ομάδες, είναι ένα ματς δίχως… αύριο. Θέλουμε να το απολαύσουμε».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ