1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-12-2014 12:38

Μπρουκς: «Τιμή μας να βραβευόμαστε και να θυμόμαστε τα παλιά» (video)

Cannot find volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Φρέντι Μπρουκς. Ο Κουβανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 1989 και τετράκις πρωταθλητής Ελλάδος με τη φανέλα του Ηρακλή βραβεύτηκε από τον ΣΕΠΠΕ και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένεια του, Ντίνα, Γιάννη και Αγάπη.

«Το βόλεϊ είναι το άθλημα που αγαπάμε και θα παραμείνουμε σε αυτό για να είμαστε κοντά στα νέα παιδιά, να τους δώσουμε και να μάθουν κάποια πράγματα. 

Είναι ιδιαίτερη τιμή που μας βράβευσε ο ΣΕΠΠΕ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή να θυμόμαστε τα παλιά χρόνια που παίξαμε και καταφέραμε να πάρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βλέπουμε τόσους παίκτες που έχουμε συναντήσει στο παρελθόν. 

Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένεια μου, την γυναίκα μου Ντίνα, και τα παιδιά μου Γιάννη και Αγάπη, που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να παλεύω για το μέλλον και τους στόχους. 

Τώρα είμαι προπονητής σε μία καινούρια ομάδα, τον Κρόνο Καλαμαριάς κι είμαστε κοντά στα παιδιά». 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ