1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-12-2014 23:57

Πανούσος: «Πρέπει να βραβεύονται οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει» (video)

Cannot find volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Θανάσης Πανούσος μετά την εκδήλωση για τα 20 χρόνια σεμιναρίων του ΣΕΠΠΕ. Με 96 συμμετοχές μετα χρώματα της εθνικής και όνομα ταυτισμένο με το βόλεϊ, σήμερα συνεχίζει στον Μίλωνα ενώ προπονεί και στην Σάμο.

Για την εκδήλωση: «Ήταν μία ξεχωριστή και πάρα πολύ όμορφη βραδιά με πολύ κόσμο. Συγχαρητήρια στον ΣΕΠΠΕ για τις βραβεύσεις και τα πρόσωπα που επέλεξε να τιμήσει. Είναι πολύ καλό άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο άθλημα μας να βραβεύονται από τις Ενώσεις».

Για τον Μίλωνα: «Ο Μίλωνας έχει 17-18 χρόνια παρουσίας. Εφέτος η αλήθεια είναι πως δεν θα έπαιζα, αλλά μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μου ζήτησαν να βοηθήσω. Το θεωρώ χρέος μου και προσπαθώ να τους βοηθήσω να πετύχουμε τον στόχο, ο οποίος εφέτος θα είναι η παραμονή. Να βοηθήσουμε τα νέα και ταλαντούχα παιδιά, ειδικά τον Σπυριούνη και τον Τουρνάκη, οι οποίοι είναι και στην Εθνική Ομάδα. Χαίρομαι να παίζω μαζί τους. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνονται και αυτό με κάνει χαρούμενο και μου δίνει το κουράγιο να πηγαίνω στα επόμενα παιχνίδια».

Για την Σάμο: «Στην Σάμο μένω μόνιμα. Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια με την ομάδα στην οποία ξεκίνησα το βόλεϊ, τον Ιωνικό. Κάνουμε μία προσπάθεια να διορθώσουμε την κατάσταση εκεί. Έχω αναλάβει τα γυναικεία τμήματα και τις ακαδημίες. Έχω άλλη μία ανδρική ομάδα, η οποία ανασυστάθηκε μετά από 15 χρόνια, τον Κέρκη Μαραθοκάμπου. Εκεί προσπαθούμε να μαζέψουμε αγόρια. Με τη βοήθεια των παλιών κι έμπειρων παικτών και την προσθήκη κάποιων καινούριων, προσπαθούμε να ξεκινήσουμε από το μηδέν, ώστε να δώσουμε και μία διέξοδο στα παιδιά. Είναι ένα χωριό με ούτε 2000 κατοίκους. Η νεολαία δεν έχει πολλά πράγματα να στραφεί, οπότε το βόλεϊ είναι μία πολύ καλή διέξοδος. Πάει πολύ καλά».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ