1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2014 23:53

Κράβαρικ: «Να μην μείνουν μόνο ιστορίες και αναμνήσεις» (video)

Cannot find volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο Αντρέι Κράβαρικ, ένας εκ των ανθρώπων που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ, μίλησε στο volleynews.gr για την παρουσία του στο κλειστό του Ιωνικού. Ο πρώην διαγώνιος του Ηρακλή και της Εθνικής Ελλάδος τόνισε την ανάγκη τέτοιων ανθρώπων που βρέθηκαν στην Φιλαδέλφεια για να βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές που περνάει το βόλεϊ.

Ωραία εκδήλωση, πολύ χάρηκα που ήμουν καλεσμένος. Χαίρομαι που αυτές τις δύσκολες στιγμές, ήρθε εδώ κόσμος από το παρελθόν και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. Πρέπει να γίνονται τέτοιες γιορτές, όχι μόνο για να τιμήσουν του παλιούς του αθλήματος αλλά γενικά να δείχνουν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές και πρέπει να το κάνουν γιατί σε λίγο θα μείνουν μόνο ιστορίες».

Για τα μελλοντικά πλάνα του: «Έχω μιλήσει με έναν μάνατζερ από την Σλοβακία, κάτι σχεδιάζω για το εξωτερικό. Αν μου δοθεί η ευκαιρία για την Ελλάδα σίγουρα θα το σκεφτώ γιατί η προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου που μένει εδώ. Αυτή την στιγμή είμαι χωρίς δουλειά αλλά δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Βέβαια ασχολούμαι και με το τέννις, σχεδιάζω έναν φιλικό αγώνα με τον Φέντερερ για να μπω να τον κερδίσω (γέλια). Καλη χρονιά σε όλους με υγεία».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ