1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2021 13:38

Οι δράσεις της Ε.Ο.ΠΕ. στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Σχολικού Αθλητισμού

Στα σχολεία όλης της Ελλάδας βρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί και οι αποσπασμένοι προπονητές κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Σχολικού Αθλητισμού και πρόβαλαν στα νέα παιδιά το άθλημα της πετοσφαίρισης. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Σχολικού Αθλητισμού ξεκίνησε στις 23 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννης επισκέφθηκε το 20ο Δημοτικό σχολείο Βόλου, ο  ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Παναγιώτης Λακασάς βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής, o Θέμης Γούλας  το 10ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων, o Παναγιώτης Σδραυκάκης και Δημήτρης Σολκίδης βρέθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο Ευόσμου, o Δημήτρης Σπυρόπουλος  το 44ο Δημοτικό σχολείο Πάτρας, oi Απόστολος Ναλμπάντης και Χρήστος Πάτρας  στο 72 Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, Νικήτας Νικητάκης στο 4ο και 50ο Δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης, και ο Γιώργος Τασσίου στο Δημοτικό σχολείο Σουφλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ