1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2019 11:59

Ενημέρωση μαθητών για το βόλεϊ από την Χριστίνα Πεταλά

Γνωριμία με το άθλημα του βόλεϊ είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 19ου δημοτικού σχολείου Καβάλας, στο πλαίσιο της πανελλήνιας εβδομάδας αθλητισμού.

Την ενημέρωση έκανε η ομοσπονδιακή προπονήτρια και θρυλική μορφή της εθνικής γυναικών και του ΑΟΚ, Χριστίνα Πεταλά, η οποία ήταν αυτή που επισκέφτηκε το συγκεκριμένο σχολείο και ενημέρωσε τους μαθητές για την ιστορία και τους κανονισμούς του αθλήματος. Η όλη εκδήλωση αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους μαθητές και τις μαθήτριες και δόθηκε υπόσχεση από την κ. Πεταλά για περισσότερες τέτοιου είδους συναντήσεις.

Να σημειωθεί ότι ο νομός Καβάλας έχει μεγάλη παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ και εχει τροφοδοτήσει στο παρελθόν με πολλές σπουδαίες αθλήτριες τις εθνικές ομάδες.

Σχετικά άρθρα

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Βύρωνα Καβάλας
    Με υπεύθυνη την θρυλική διεθνή και περιφερειακή ομοσπονδιακή προπονήτρια , Χριστίνα Πεταλά, η διοίκηση του Βύρωνα Καβάλας καλεί αγόρια και κορίτσια της πόλης που επιθυμούν να ασχοληθούν με το βόλεϊ στην συγκεκριμένη πόλη, να εγγραφούν στις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ