1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2018 19:45

Ντροπή! Πετάνε έξω το βόλεϊ από το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» στη Λήμνο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λήμνου η απόφαση του Δήμου να παραχωρήσει το κλειστό γυμναστήριο του νησιού αποκλειστικά για χρήση της ομάδας μπάσκετ η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Basket League.

Η παραχώρηση έγινε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ουσιαστικά πετάει εκτός του γυμναστηρίου τόσο το βόλεϊ, όσο και το χάντμπολ αλλά και ακόμα και τους αθλητές του στίβου που έκαναν προετοιμασία τις ημέρες του χειμώνα που υπήρχε κακοκαιρία.

Πολλοί στο νησί είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία της ομάδας μπάσκετ στη μεγάλη κατηγορία και κυρίως με τις πολλές υποσχέσεις τους επιχειρηματία Σπύρου Μπούμπουρα για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και κυρίως του μπάσκετ αλλά διαφωνούν με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που παραχώρησε για αποκλειστική χρήση και εμπορική εκμετάλευση το γυμναστήριο που μάλιστα φέρει το όνομα του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά.

Οι αθλήτριες της ομάδας Λήμνος Sports Club που ιδρύθηκε από το Νίκο Σαμαρά πήραν πρωτοβουλία και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη. Του έθεσαν το ζήτημα. όπως φαίνεται και στο video όμως ο κύριος Μαρινάκης έχει διαφορετική άποψη και υπεραμύνεται της απόφασης του...

Στην πρωτεύουσα του νησιού Μύρινα υπάρχει ένα ακόμα μικρό κλειστό γυμναστήριο που όμως είναι εντελώς ακατάλληλο για αγώνες βόλεϊ και φυσικά χάντμπολ. Αυτό επισημαίνουν και οι αθλήτριες αλλά ο δήμαρχος από τα όσα λέει είτε δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ αγώνα βόλεϊ είτε κάνει πως δεν καταλαβαίνει προσπαθώντας να τις πείσει να συνεχίσουν εκεί τις δραστηριότητες τους. Οσοι γνωρίζουν τον χώρο τoν χαρακτηρίζουν αποθήκη και όχι γυμναστήριο...

Μετά τις εξελίξεις αυτές η ομάδες του συλλόγου βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός των τοπικών πρωταθλημάτων στο βόλεϊ και στο χάντμπολ. Ολες οι ομάδες οδεύουν προς αναστολή των δραστηριοτήτων τους αλλά οι αθλήτριες, οι αθλητές αλλά και απλοί πολίτες αναμένεται να συνεχίσουν τις κινητοποιησεις τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι και την αθλητική ηγεσία.

Πληροφορίες για το ρεπορτάζ και πηγή video από το www.limnosfm100.grlimnosfm100.gr

Media

Σχετικά άρθρα

  • «Στη Λήμνο δεν υφίσταται πλέον Δημοτικό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς”»
    Την άλωση του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Νίκος Σαμαράς" στη Λήμνο που οδηγεί σε αφανισμό και αναστολή λειτουργίας των ομάδων βόλεϊ και χάντμπολ του νησιού καταγγέλουν οι έφοροι των δύο αθλημάτων μετά την παραχώρηση του κλειστού αποκλειστικά για τις υποχρεώσεις του Ηφαίστου που θα αγωνίζεται στην basket league.
  • Σαμαράς: «Να μας γίνει μάθημα η ήττα»
    Την ήττα με 3-1 υπέστη η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο Αιγάλεω, ύστερα από κακή εμφάνιση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Pre League και ο προπονητής της Ένωσης Γιώργος Σαμαράς, σχολίασε στο Volleynews για το αποτέλεσμα:
  • Λήμνος SC: Πρεμιέρα με μια νίκη και μια ήττα και ευχές στην Γρηγορίου
    Με μια ήττα στις παγκορασίδες και μια νίκη στις γυναίκες ξεκίνησε η Λήμνος, τους αγώνες της στο πρωτάθλημα Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα οι παγκορασίδες ηητήθηκαν από τον Αιγέα Πλωμαρίου ενώ οι γυναίκες επικράτησαν 3-0 του Αιγέα με υπηρεσιακή προπονήτρια αφού η μέχρι τώρα κοουτς, Πασχαλίνα Γρηγορίου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
  • O Σαμαράς για το ντέρμπι με τη Θέτιδα (video)
    Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς, μίλησε για το πρωτάθλημα της Pre League και το ντέρμπι κορυφής με τη Θέτιδα.
  • Ο Αποστόλης Χαριτωνίδης τίμησε την Ορεστιάδα και τον Νίκο Σαμαρά
    Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων αθλητών στο αγώνισμα της δισκοβολίας, δώρισε στον Δήμο Ορεστιάδας ο Αποστόλης Χαριτωνίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ