1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2018 21:06

Κόντρα στην Βραζιλία για την πρόκριση στην 4αδα!

Η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών της σχολής Μωραΐτη θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος που γίνεται στην Τσεχία. Η ομάδα των Καλαμπόκη, Δημητριάδου είναι αήττητη στη διοργάνωση και με νίκη θα προκριθεί στην 4αδα και θα αγωνιστεί για ένα μετάλλιο. Να σημειωθεί πως ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο γυμναστήριο FSpS στο Μπρνο της Τσεχίας. Αύριο Τετάρτη όλες οι ομάδες έχουν ρεπό.

Η ομάδα των αγοριών της Σχολής Μωραΐτη θα αντιμετωπίσει επίσης την Βραζιλία την ίδια ημερα και ώρα (Πέμπτη 7/6, 12.00) για τις θέσεις 8-16 αλλά στο γυμναστήριο Tj Tratan Bohunice.

«Εχουμε μία πολύ καλή εκπροσώπηση και άριστη παρουσία ως Ελλάδα στην διοργάνωση και αυτό είναι σημαντικό. Και τα αγόρια και τα κορίτσια συνθέτουν μία άψογη αποστολή. Το αγωνιστικό ταμείο θα γίνει στο τέλος. Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στα παιδιά και των δύο ομάδων», είπε ο Κώστας Μηλιώνης που είναι εκπρόσωπος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας σχολικών πρωταθλημάτων βόλεϊ.

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμια τριάδα Ντρίζγκα, Κούρεκ, Κούμπιακ λύγισαν τις ΗΠΑ 3-2 (highlights - Foto)
    Θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά ακόμα φαίνεται πως έχουμε δρόμο... Η Πολωνία μετά από αγώνα θρίλερ νίκησε τις ΗΠΑ με 3-2 σετ και προκρίθηκε στον τελικό
  • Φάιναλ-6: «Νιώθω κουρασμένος, γέρος και ηλίθιος»
    Οι ΗΠΑ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Μουντιάλ του 2018 και διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο μετά το 1986, η Σερβία διεκδικεί το πρώτο παγκόσμιο (έχει ένα αργυρό το 1998 με πασαδόρο τον Νίκολα Γκρμπιτς) και η Πολωνία θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα και μετά και το παγκόσμιο του 1974 να κατακτήσει το τρίτο παγκόσμιο στην ιστορία της.
  • Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Σχολή Μωραΐτη
    Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα βόλεϊ των εκπαιδευτηρίων Μωραΐτη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που γίνεται στην Τσεχία. Πριν από λίγο η ομάδα του Μωραΐτη νίκησε την Πορτογαλία 2-0 σετ στο νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «16» και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Η ελληνική ομάδα νίκησε στη φάση των ομίλων την Ιταλία, την Χιλή και την Ουγγαρία.
  • Το Κατάρ για το Παγκόσμιο του 2018
    Την υποψηφιότητα να αναλάβει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 έθεσε το Κατάρ, σαν μία πρόβα τζενεράλε για το Παγκόσμιο του ποδοσφαίρου το 2022.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ