Εκτυπώστε τη σελίδα
24-03-2018 00:26

Η Στεφανίδη έκανε την αρχή κατά της απόφαση του ΣτΕ, εμείς τι θα κάνουμε;

Την αντίθεσή της στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα προνόμια των διακριθέντων αθλητών εξέφρασε δημόσια η χρυσή Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη.


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, με ανάρτησή της στο Twitter, κατέκρινε την απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «καταδικάζει τον ελληνικό αθλητισμό σε εποχή αγραμματοσύνης».

Αναλυτικά όσα έγραψε η Στεφανίδη: «Αντισυνταγματική η ρύθμιση που επιτρέπει σε διακριθέντες αθλητές την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. Μπράβο στο Συμβούλιο Επικρατειας που όχι απλά διαγράφει το τελευταίο κίνητρο που είχε απομείνει για τους νέους αθλητές αλλά καταδικάζει τον ελληνικό αθλητισμό σε εποχή αγραμματοσύνης».

Η Στεφανίδη έκανε την αρχή. Εμείς από το βόλεϊ θα κάνουμε τίποτα; Για να δούμε την αντίδραση των επίσημων φορέων του αθλήματος, της ΕΟΠΕ, της ΕΣΑΠ, των Ενώσεων των σωματείων και κυρίως του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών που κόπτεται για το καλό του ελληνικού βόλεϊ. Θα ξεκινήσει τον ανένδοτο αγώνα ο ΠΑΣΑΠ; Θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι ο πρόεδρος του ή πάμε πάλι για κρυοθεραπεία μέσα στο Μάρτιο; Για να δούμε. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους, όπως θα είμαστε στο πλευρό αθλητών και αθλητριών που έχουν ευεργετηθεί και πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά...