1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2017 19:48

Ο τελικός των... τελικών στο Ρέντη

Μόλις τρεις φορές στην ιστορία της Volley League έχει γίνει πέμπτος τελικός, με τον τέταρτο να γίνεται αύριο όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη» στον τελικό των... τελικών. Ο αγώνας θα γίνει τελικά στις 19.00 με τον Ολυμπιακό να θέλει την επιστροφή στην κορυφή μετά το 2014 και τον ΠΑΟΚ να κάνει το three-peat (5ος τελικός, 7/1, 19.00, Novasports-3HD, Γεροθόδωρος, Δεληκωστίδης).

Οι προηγούμενες φορές που χρειάστηκε πέμπτο παιχνίδι για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος ήταν το 1998 όπου ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Ορεστιάδα 3-1 και πήρε τον τίτλο, το 2002 όπου ο Ηρακλής νίκησε τον Ολυμπιακό στη Δραπετσώνα με 3-2 και πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα και το 2012 όπου ο Ηρακλής νίκησε άνευ αγώνα 3-0 τον Φοίνικα Σύρου που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στον 28ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του. Μετά την ήττα που γνώρισε από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ στον τρίτο τελικό πήρε και πάλι το πλεονέκτημα μετά από τη νίκη του με 3-0 στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου. Άπαντες στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι για να συνδυάσουν το φινάλε του αγώνα με μία μεγάλη φιέστα στο «Καραϊσκάκη » και το δεύτερο «τρεμπλ» στην ιστορία μετά το 2014, αλλά και την επιστροφή στην κορυφή μετά από τρία χρόνια.

Θέλει το τρίτο συνεχόμενο

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα και να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του. Για πρώτη φορά καλείται να στεφθεί πρωταθλητής μακριά από την έδρα του την οποία δεν αξιοποίησε στον τέταρτο τελικό. Οριστικά εκτός αγώνα θα μείνει ο Σέρβος διαγώνιος Σάσα Στάροβιτς που έπαθε διάστρεμμα στο δεξί πόδι στον τέταρτο τελικό ωστόσο ακολουθεί κανονικά την αποστολή του δικεφάλου. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ