Εκτυπώστε τη σελίδα
02-06-2016 23:05

Έχει στο περίμενε τη Χίο η ΕΟΠΕ...

Αναστάτωση και αβεβαιότητα υπάρχει στη Χίο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 που έχουν προγραμματιστεί στο νησί τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Αλήθεια Χίου»:

Απίθανες καταστάσεις διαδραματίζονται από την Ομοσπονδία Βόλει σε ότι αφορά την διοργάνωση των μπαράζ ανόδου για την Α2 Ανδρών που επρόκειτο να γίνουν στο νησί μας το Σαββατοκύριακο.

Παρά τις επανειλημμένες «κρούσεις» όλη την εβδομάδα, από την Τοπική Επιτροπή Χίου με τηλέφωνα και αποστολή emailπρος την Ομοσπονδία για να ενημερωθεί εάν θα γίνουν οι αγώνες οι ιθύνοντες της ΕΟΠΕ δεν έχουν απαντήσει!.

Μέχρι απόψε η Ομοσπονδία δεν έχει μπει στο κόπο να ενημερώσει τόσο την Τοπική Επιτροπή όσο και τον ΦΟ Καμποχώρων που μετέχει στον όμιλο ως πρωταθλητής Χίου (μαζί με τις άλλες δυο ομάδες, τους πρωταθλητές Σάμου και Δωδεκανήσου) ότι οι αγώνες γίνονται ή ματαιώνονται.

Πάντως οι πρωταθλήτριες ομάδες από την Σάμο και τα Δωδεκάνησα είχαν στείλει αίτημα στην Ομοσπονδία να μην διεξαχθούν οι αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ότι έχει αθλητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Πηγή: Εφημερίδα Αλήθεια Χίου

8 σχόλια

  • Comment Link Θοδωρής Κανελλόπουλος Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 09:57 posted by Θοδωρής Κανελλόπουλος

    Κερκης Μαραθοκαμπου ελπίζω να μην περιμένετε απάντηση από την ΕΟΠΕ . Πιο γρήγορα θα τα πούμε εμείς τον 15Αύγουστο! Μα είπε πολύ περίεργος να δω τι απαντήσεις θα δώσει ... Και εμείς στη Χίο έχουμε ξενερώσει απίστευτα.

  • Comment Link Κερκης Μαραθοκαμπου Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 08:12 posted by Κερκης Μαραθοκαμπου

    Με ανακοίνωση μας στις 16/06/16 στην ΕΟΠΕ αποσύραμε την συμμετοχή μας από τα μπαράζ ανόδου Ι περιφέρειας διότι όπως τονίσαμε δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος σε αυτήν την παρωδία και θα θέλαμε με αυτήν την ανακοίνωση να σημειώσουμε τα γεγονότα που διαδραματιστηκαν όλο αυτόν τον καιρό
    Τα μπαράζ ήταν ορισμένα βάση της γενικής προκήρυξης για 23-25 Απριλίου και στις 15/04/16 η ΕΟΠΕ με μαιλ μας ενημερώνει για τον ορισμό και το πρόγραμμα των αγώνων. Ενώ έχουμε βγάλει εισιτήρια και είμαστε έτοιμοι να μεταβούμε στην Χίο στις 21/04/16 το απόγευμα περνούμε νέο μαιλ από την ΕΟΠΕ ότι οι αγώνες αναβάλλονται λόγω ενστάσεως στον τελευταίο τελικό των ομάδων της Χίου.
    Και εδώ το πρώτο ερώτημα ο τελευταίος αγώνας ήταν στις 10/04/16 γιατί ορίσατε τα μπαράζ και τι κάνατε 11 μέρες?
    Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κ. Μάρκου ότι με αυτήν την απόφαση θα χάσουμε τα εισιτήρια (400 Ευρώ) τουλάχιστον να πάμε να παίξουμε με την ομάδα της Κω αφού όλα ήταν έτοιμα (Ξενοδοχείο και Διαμονή) και μετά παίζουμε και με Χιο αφού ξεκαθαρισθεί η ένσταση. H απάντηση της ήταν ότι είναι τουρνουά και μπαράζ με 2 ομάδες δεν γίνονται και συγνώμη για τα λεφτά άλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι... Ενημερωνομαστε ότι θα επαναληφθεί το τελευταίο σετ του τελικού της Χίου και μετά θα ορίσουμε νέα ημερομηνία!
    Τελικά όχι μόνο δεν έγινε το σετ άλλα είδαν ότι η ένσταση δεν ευσταθεί (παρόλο που τιμωρήθηκαν οι διαιτητές) άλλα ήταν άκυρη γιατί την έκανε μόνο ο προπονητής και όχι η ομάδα!!!
    Και εδώ το επόμενο ερώτημα γιατί δεν το είδατε από την αρχή άλλα σας πήρε πάνω από μηνά να αξιολογήσετε την ένσταση?
    Τι και ποιον τελικά εξυπηρετησατε?
    09/05/16 νέο μαιλ από εμάς προς ΕΟΠΕ πότε θα γίνουν τα μπαράζ απάντηση καμία.
    Τηλεφωνική επικοινωνία στις 23/05/16 αν μπορούμε να μεταβούμε Χίο στις 28-30 Μάιου για τους αγώνες και απάντηση μας μεσώ μαιλ ότι χρειαζόμαστε 6 μέρες διαμονή ενώ στις 04-05 Ιουνίου μονό 3 λόγω ότι μπαίνει και νέο πλοίο στην γραμμή. Τελικά τα μπαράζ ξανααναβαλλονται διότι η ομάδα της Κω έχει παιδιά που δίνουν πανελλήνιες.
    Το ερώτημα μας είναι μόνο η Κω έχει παιδιά εμείς δεν έχουμε? και σε ποιον κανονισμό αναγράφεται ότι πρωτάθλημα ανδρών αναβάλλεται λόγω Πανελληνίων?
    Τι και ποιον εξυπηρετησατε?
    Στις 07/05/16 νέο μαιλ από ΕΟΠΕ ότι μέχρι 26/06/16 πρέπει να γίνουν οι αγώνες κατόπιν συνεννόησης όλων των ομάδων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία Με Κω και Χίο ο πρώτος δεν μπορούσε διότι έχει αθλητές beach volley U20 εθνικής ομάδος μέχρι 26/06/16 και ο δεύτερος μόνο 18-19 Ιουνίου.
    Ερώτημα σε ποιον κανονισμό αναφέρεται ότι πρωτάθλημα ανδρών αναβάλλεται λόγο beach volley?
    Τι και ποιον εξυπηρετησατε?
    Μέχρι σήμερα η ΕΟΠΕ δεν έχει ορίσει κανέναν αγώνα όποτε επειδή δεν μπορούμε να είμαστε μέρος σε αυτό το θέατρο του παράλογου αποφασίσαμε να μην μετέχουμε σε αυτό εξαντλήθηκε η υπομονή μας!
    Κύριοι της ΕΟΠΕ ξεπεράσατε και το ρεκόρ αναβολλων του υπουργού αθλητισμού σας αξίζουν συγχαρητήρια! Αν δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις βάση των κανονισμών που έχετε θεσπίσει ξανασκεφτείτε για ποιο λόγο κάθεστε σε αυτές τις θέσεις?
    Και μερικά ερωτήματα τώρα με δυο ομάδες θα κάνετε μπαράζ? Γίνεται?
    Τα δελτία ισχύουν μέχρι της 20/06/16 θα προλάβετε να εκδώσετε νέα?
    Κυριε Μαυρομάτη τα γνωρίζεται όλα αυτά?
    Φυσικά και δεν περιμένουμε απάντηση...
    Με τιμή

    Α.Σ Κερκης Μαραθοκαμπου

  • Comment Link ¨κλεο Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 15:49 posted by ¨κλεο

    Σημερα η Σαμος αποσυρθηκε με το εξης μαιλ σε ΕΟΠΕ και τοπικες
    Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις συνεχείς αναβολές και της μη συνεννοήσεις από την ΕΟΠΕ καθώς και την μη απάντηση σε όλα
    τα μαιλ που στείλαμε για το πότε θα γίνουν τα μπαράζ έως ενδείξη διαμαρτυρίας αποσυρόμαστε από αυτό το θέατρο του παράλογου
    γιατί δεν έχουμε την διάθεση να συμμετασχουμε σε αυτό!
    Θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση μας στα μέσα...
    Ευχαριστούμε πολύ

    Κερκης Μαραθοκαμπου
    Καλή επιτυχία στις δυο ομάδες

  • Comment Link Φοιτητής του βολλευ Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 14:07 posted by Φοιτητής του βολλευ

    Η εξεταστική των μαθητών σας ενοιαζε κύριοι στην Εοπε. Για τα μπαράζ που είπατε ως τις 26/06 πρέπει να γίνουν και πεφτει ενδιάμεσα στην εξεταστική των φοιτητών ούτε λόγος;;;
    Σκάνδαλο μεγαλο και αλλοίωση πρωταθλήματος αν δεν γίνουν 18-19-20/06 που θελει Χιος και Σαμος αλλα να γινει 25-26-27/06 που επιθυμεί μονο η ΚΩΣ..

    Αν και απο την κλήση για το πανευρωπαϊκό για την εθνική ομάδα μπίτς βολλευ u20, καταλάβαμε ποτε θα γίνουν και τα μπαράζ και ποιος κινεί τα νήματα στην εοπε...


    #Κυριοι της Εοπε ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ αν ξανααναβληθει..
    #Αν επιθυμείτε τα μπαράζ 25-26-27 καλυτερα να δώσετε το Κυπελλο και την άνοδο χωρις να παιξουμε με ορισμό στην Κω.

    Ένας βολλευμπολιστας φοιτητής.

    Παρακαλώ πολυ να δημοσιευτεί

  • Comment Link Καλοκαίρι μόνο beach Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 10:11 posted by Καλοκαίρι μόνο beach

    Αν περάσει πάλι το θέλω της Κω , ας μην γίνουν τα μπαράζ! Ας της δώσουν Το πρωτάθλημα με ορισμό. Μας κουρασατε κύριοι της εοπε.