1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2013 23:29

Το αντίο του Ηρακλή στον Σαμαρά (φωτο, video)

Το αντίο του Ηρακλή στον Σαμαρά (φωτο, video) ©bluarena.gr
Cannot find volleynews.v2/PROSOPA/hraklis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PROSOPA/hraklis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, o Ηρακλής τίμησε την Τρίτη (15/1) στο Κατσάνειο τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή στα 42 του χρόνια.

 

Αφορμή και ανάγκη για αυτή την σεμνή τελετή, αποτέλεσε το γεγονός ότι η κηδεία του διεθνή βολεϊμπολίστα έγινε στη Λήμνο και έτσι δεν στάθηκε δυνατό να ταξιδέψει ολόκληρη η ομάδα στο νησί για να τον τιμήσει.

Κατά την διάρκεια της τελετής, ψάλθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του μεγάλου αθλητή, με φόντο την αυθεντική του φανέλα, την οποία φόρεσε το 2000 όταν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του Ηρακλή αλλά και της καριέρας του. Φανέλα, που είχε χαρίσει στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Στέλιο Ναβροζίδη.

Να σημειωθεί δε, ότι μετά τέλος της εκδήλωσης μνήμης, όλοι οι παίκτες άφησαν ένα λευκό τριαντάφυλλο στη φωτογραφία του αθλητή, την ώρα που ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκος Ιωαννίδης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πηγή: Bluearena.gr

Σχετικά άρθρα

  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

  • Μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή με «39αρη» Αρμενάκη!
    Με εκπληκτικό τον «μπόμπερ» Αρμενάκη που τελείωσε το ματς με 39 πόντους, ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ, νίκησε στο τάι μπρέικ με 3-2  τον Φοίνικα Σύρο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ